Skraj

Go’kväll!

Jag är vaken, tjohoooo….har inte varit så mycket vaken den här tiden de senaste kvällarna.

Nu har jag dock fixat lite i Theddes rum. Störigt nog glömde jag några grejer så det lär bli en tur till.

Hur vacker var himlen när vi åkte till Erikslund? Himlen verkligen tokbrann. Det är så otroligt vackert när det ser ut såhär.

 

i hittade säng och bäddmadrass till Thedde, svårt när han inte var med men han får lita på oss. Det blev en bra säng.

Här har vi te-mys framför ”Så ska det låta”. Älskar verkligen det programmet. Tycker att Sarah Dawn Finer är superbra som programledare.

Här ligger hon och myser bredvid mig…min lille skatt. Hon är lite ängslig märker vi. Men har hört mig för och det är rätt vanligt att dessa små söta ”Hitta Katten” katter är lite ängsliga. Nu är hon lite nervös för ljud och sånt. Hoppar till för det mesta. Antar att alla ljud här är nya för henne än så länge. Men hon äter, går på lådan och allt det där så då får jag lita på att hon trivs. Hon är där jag är kan man säga, ja mest hela tiden. Det är lite som att ha en svans. Eller en 10 månaders bäbis som just förstått att mamma kan lämna rummet. Haha…. sötis!

Imorgon ska jag knäppa lite mer bilder här hemifrån. Nu ska jag kolla TV här igen.

Ha en mysig kväll!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
6 years ago

Hej ! Det finns ett hjälpmedel att köpa för lite oroliga katter. Man sticker in den i kontakten och den ger någon lugn och ro lukt som bara katter känner. Kommer inte ihåg vad den heter men finns på djuraffären.

Nästa inlägg

Luftat barn

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x