Älskart

Men HUR sent hej ifrån mig?! Jag har först och främst haft en mysig dag med min Carola. Vi tog en promenad, vi käkade nybakta semlor. Vi pratade om livet. Vi grät och vi skrattade. Hon är verkligen en av de finaste människorna i mitt liv! ❤️ Inte en bild fick jag – jäkla skit. Men vi babblade i ett så nån bild hann man inte med. Jag bakade som sagt glutenfria semlor åt oss. Mums! Du ska få recept sen.

Hörni igår hade vi huset fullt. Det har blivit en jäkla skillnad på farten och fläkten här hemma sen vi flyttade. Vi har ungar och ungars kompisar som både sover kvar och är här och äter. Å vet ni? Jag Älskart! ❤️ Åh vad jag trivs med folk i huset, framförallt ungarna. Nu får vi plats allihopa och alla har också möjlighet att ha sin privata sfär. Så jäkla välbehövligt och viktigt. Mycket mer välbehövligt än vad vi faktiskt trodde. Fick en känsla av att barnen liksom blivit vuxna och valt annat umgänge bara, men det har nog mycket handlat om att det varit trångt och osmidigt. Här är det luftigt och smidigt.

Igår åkte vi äntligen till Erikslund och IKEA igen. Exet följde med och fick agera snickarbod. Haha, observera att jag skriver äntligen. Galet när man precis var där. Men när man vill komma i ordning fort så vill man. Då måste allt som fattas inhandlas.

Igår fick jag en briljant ide nämligen. Jag vill ha ett matbord i huset. Vi har ju det gigantiska barbordet men inget vanligt matbord. Sånt som jag vill ha finns inte att köpa så då är det tur att exet är snickare.

Lite bilder från vår kväll igår. Nu hattar jag bland ämnena här hörni…. Parmesan över hela bordet och massor med folk runt bordet. Precis så som det är så galet härligt!

Här är det snickeriverkstad just nu. Bordet håller på att byggas. Imorgon ska jag måla det lite. Sen ska stolar och lampor beställas. Åh vad jag vill att vi ska sitta vid det NU och myyyyyyyyyyyyysa!

Du får se sen när allt år klart såklart. Vi hörs lite senare.

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Lena
Anna-Lena
6 years ago

Men, bor din äldste son hemma igen? Jag trodde att han hade flyttat hemifrån? Jag hânger nog inte alltid med… 🙂
Vad skönt iaf att ni nu har plats allihopa! Och ni har ett riktigt fint hus.

niinis
niinis
Reply to  Anna-Lena
6 years ago

Han bodde mest hos sin pappa men har bott hemma hos oss lite då och då. Så nä, inte flyttat hemifrån igen. Inte lätt att hålla ordning på allt när jag knappt själv gör det.

Nästa inlägg

Semla med mandelmassa utan mandel

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x