Pill och puder

Inlägget innehåller reklam och annonslänk för NordicFeel

Halloj!

Ja men äntligen fick vi ett litet gästinlägg från maken. Haha….älskar ju hans sätt att skriva på. Ser att ni också gillat med tanke på det lilla hjärtat nedanför inlägget.

Ja, om vi nu ska vara helt ärliga så kan jag ju säga att det har överdrivits en smula här igår kväll när jag sov. Haha….varje kväll….och vadå? En halvtimme? Whaaaat? Jag somnar ju på 4 minuter…. haha! Sen får vi ju inte glömma att han själv har något av en fetisch att pilla (oops – min lur skrev pulla i autokorrekt hahaha ). Han har sedan han var lite älskat att pilla på saker som sticker ut (men nej – hur fel blir allt detta nu, telefonen envisas med att skriva pulla hela tiden också…..rodnar ju tammetusan). Jo var var jag? Jo han har pillat på sårskorpor, nagelband och sånt sen han var liten. Har jag ett nagelband som sticker ut så pillar han garanterat på det. Så herr Hermansen, njutningen är också din. Inte att förglömma att vi då måste vara ”a match made in heaven”. Jag älskar att bli P IIIIIIIII L L A D på. Huuuu…nu lämnar vi det där innan jag skriver något helt tokigt!

Innan jag far iväg här så måste jag verkligen tipsa dig om något så inihelskotta bra. Jag kan typ knappt förstå hur bra det är?!

Jo, jag har ju så jäkla torr hy på vintern, bättre sedan jag började använda cliniques ansiktskräm för torrisar men fortfarande torris. När jag använder foundation och sedan ska fixera det med puder (sitter mycket bättre och du får en slätare finish) så kan det ibland bli som torra små korn och flagor på näsan t ex. Jag HATAR dom! Där fastnar alltid pudret sen, ser hemskt ut.

Men nu. Sen detta puder kom in i mitt liv är jag helt golvad! Sicket jäääääkla puder alltså. Det är så överförgrymt bra!

Inga flagor what so ever och jag upplever verkligen att jag ser mycket slätare ut. Den liksom lägger sig som ett tunt silkigt täcke på min foundation och sitter som berget sen. Så jäkla nöjd är jag!

Det är från Shiseido och är ett helt transparent puder så det ger liksom inte någon färg. Älskar sånt! Det är rätt ljust men blir inte ljust när det landar i ansiktet. Alltså, tips tips tips till dig som letar efter ett bra puder.

Jag använder både den fina lilla puffen när jag ska lägga på det under ögonen, men resten av ansiktet använder jag puderborste.

Det heter Shiseido Translucent Loose powder. Kommer att räcka i en hel evighet för det är riktigt drygt. En toppenprodukt verkligen! Just nu finns ett erbjudande också, handlar du för mer än 499 kr så får du 15 % på ansiktsvård om du anger rabattkoden FACE.

Nu måste jag fortsätta här!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
6 years ago

Du och Tony är ju för härliga, vilket par ni verkar vara! Heeeelt underbara! Hans inlägg igår var ju klockrent! hoppas han får mersmak och skriver då och då! kram Therese ❤

Helena
Helena
6 years ago

Har du tips på något liknande puder som är bra men inte så dyrt?

Jessika
Jessika
6 years ago

Ett tips från en torris är Exuviance produkter. Så hilma bra! Jag använder deras ansiktsvård, men har aldrig provat sminket.
Kram

anneli
anneli
6 years ago

Jag beställde det här pudret! Jag har köpt annat smink tidigare som du rekomenderat och det har varit toppen! Bland annat en ögonbryns penna och mascara. Tack för tipset. Jag har också väldigt torr hud fast i pannan. Tack för tipset.

niinis
niinis
Reply to  anneli
6 years ago

Kul att höra! Du kommer inte att bli besviken!

Nästa inlägg

Fotpillar’n här…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x