Poolen frusen

Men hej!

Idag har jag verkligen inte hunnit in till dig förrän nu. Morgonen startade tidigt här hemma och då började jag med att ta tag i tvättstugan. Maaaaaassor med ren tvätt som behövde vikas. Lyssnade på podd och så vek jag. Riktigt mysigt faktiskt.

Sedan hörde fd grannarna av sig och ville ha med Milo i pulkabacken. Han blev skitglad och det passade ju perfekt då vi skulle röja i källaren i förra huset. Vi skulle också ta hand om en sak som jag haft riktigt ont i magen för. Vår bubbelkopp.

Det var nämligen såhär förstår ni! I augusti nångång så tyckte jag att vi skulle tömma bubbelkoppen på vatten.”Näääää” sa Tony. ”Det är ju på hösten vi riktigt ska njuta av den här bubbelkoppen”. Ok tänkte jag. Ja du får väl bada då. Hur många ggr tror du han bada? Noll – Zero NULL gånger! Vad tror ni hände då? Jo, det frös på innan vi hann tömma hela. Så idag var det den lilla detaljen som skulle lösas. Har allt på min Instastory om du skulle vilja kolla cirkusen.

 

Det var i alla fall väldigt mycket hammare och bära hinkar med varmt vatten inblandat idag! Någon skrev på min story att han jobbar och du filmar. Men självklart hjälpte jag till även om jag pikade honom en heeeeel del om vem det var som ville tömma den i augusti. Jag fick mest blickar som såg ut att vilja döda mig. Vi lyckades tömma den i alla fall. Herreminjee vilket jobb. Å vad har vi lärt oss? Att ALDRIG lyssna på Tony typ. Haha….

Efter vi kommit hem från huset så fixade vi oss snabbt, sedan blev det till att åka till leksaksaffären och köpa present till Noel som hade kalas idag.

 

Fina födelsedagspojken som fyller tvåsiffrigt idag! Milo och han är födda samma år, det är bara det att Noel fyller i Januari dåra och Milo frågade hur länge det var kvar till han fick ha vuxenkalas igen?Det var inte så kul och svara 11 månader med tanke på hans min han gav mig. Är det nu vi ska börja ursäkta oss för den lite dåliga planeringen av pojkens födelse? Jag tror det – tänk sen när han ska till och fylla 18. Då får jag och Tony emigrera. Nähä. Nu ska det sättas upp lampor ovanför det stora matbordet. Ha en fin kväll.

Kram Nina

12
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Henriksson
Anna Henriksson
6 years ago

Hmmm påminner mig om att jag fortfarande har kvar tomat o gurkplantorna från förra sommaren i vårt lilla oisolerade växthus… nåja det blir en av vårens alla uppgifter.
Älsk på din underbara scarf!
Fortsatt trevlig helg, kram Anna

Sandra
Sandra
6 years ago

Vad jag skrattade åt Tonys blickar när du pikade honom Så jäkla gött att kunna säga ”vad var det jag sa”…

niinis
niinis
Reply to  Sandra
6 years ago

Ellerhuuuuuur! Bästa känslan!

Nästa inlägg

Säckiga mysisar

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x