Tankens kraft

Godmorgon alla!

Ja här är vardagen igång som vanligt igen. Skrev just på min instagram att jag verkligen förändrat min inställning för måndagar. Förr, alltså sån JÄVLA ångest. Ville gråta och ligga kvar i sängen och tycka synd om mig själv. Men så snappade jag upp lite härliga instagramkonton där allt gick ut på att peppa, ge positivit stöd osv. Ja men så då började jag att ändra min inställning. Liksom tänka annorlunda om måndagen.

Det är faktiskt jäkligt enkelt att tänka annorlunda. Att tvinga sig att tänka annorlunda. Att aktivt tänka:

”Imorgon är det måndag, fifasen så bra. DÅ får jag svar på alla mail som jag skickar. Kanske händer det något skoj i mitt jobb, ett nytt stort samarbete, en ny rolig förfrågan, nya beslut. Kanske ska jag ta tag i det där eventet som jag så länge klurat på? Jag ska skriva en lista på allt jag ska göra. Vad härligt med en ny fräsch vecka!”

Det KAN ju vara så att man inte riktigt känner så. Men man ska tänka så. Man ska tvinga sin hjärna att tänka så. Till slut så tänker du så…..typ omedvetet. Så jäkla coolt är det. Tankens kraft heter det och det är så sjukt jäkla mäktigt!

En annan sak om man hatar måndagar kan vara att planera något skoj med sin måndag. Behöver inte vara något stort. Men kanske ska du planera in det där biobesöket på en måndag istället för en helg då man ändå gör massa kul och är ledig. Ät någon god mat, duka fint. Fika med en kompis eller planera in att titta på den där härliga filmen som du vet att du blir glad och så äter du något gott till den. Då känns liksom måndagen något som är att se fram emot. Sen måste jag också slå ett slag för promenaden. Shit vad den gör underverk med en. Fysiskt….YES, men psykiskt desto mer! WOW!

Hoppas att du fick lite måndagsinspo av mig idag. EN dag som jag orkar ge det själv, ibland har ju jag också riktiga pissdagar. Huuu…. i know! Men just idag och just nu är jag stark! ♥

Ska berätta om vår dag igår…. den började med hemmahäng och sen var det dags för Milos fotbollsträning. Sedan drog vi en Donken efteråt. EN sista skitmåltid för nu ska jag ta tag i mig själv igen. Så gott jag kan i alla fall. Jag ska återgå till mitt program igen och försöka må så bra jag kan.

Skenet igår var så fantastiskt. Det var verkligen en riktigt härlig vinterdag. Det är såhär det ska ut på vintern. Inte slask och skit utan vitt och krispigt.

Min fina lilla pojke. Han börjar bli så stor. I år fyller han liksom 10 år. Även om det är 11 månader kvar så är det i år som han blir tvåsiffrigt. Det är stort. ♥

I väntan på maten. SÅ mysigt och småprata med honom nu. Hans funderingar är helt fantastiska nu. Jag förundras och samtidigt blir jag så chockad över hur fort den här tiden går? Han var ju fem nyss….

Fiiiiint utanför Mc Donalds också!

Fyfan så äckligt det ser ut såhär. Inga färger alls. Bara friterat och snusk….förlåt. Jag försöker övertyga mig själv här att allt sånt här är snusk och inget annat. Det ÄR det ju på riktigt! När det finns så mycket bättre mat att fylla våra kroppar med som ger energi, vitaminer och mineraler.

Milos och min frukost. Jag käkade gröt med lågkalori äppelmos, kokosflakes och kanel. MUMS! Milo fick yoghurt med solrosfrön och kokosflakes. Jag blir så glad att han gillar det här för det är en bra frukost. Sen äter han smörgås också.

Ja det var det! Lite om allt möjligt. Nu ska jag fortsätta att beta av min lista här. I eftermiddag ska jag hämta Milo som ska ha med sig fd grannpojken hem idag. SÅ roligt för honom, han har längtat efter sin vän. Sen får jag hem karln på lunch så då ska jag laga mat åt honom också. Såg hon Siri på nyhetsmorgon göra citrussallad med halloumi i morse, såg såååå gott ut! Det måste jag göra nån dag…..idag hinner jag nog inte handla innan lunch.

Men du, vi hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x