PALINA

Godmorgon godmorgon!

Sitter här vid datorn efter en (igen) effektiv morgon. I´m on fire…. 🙂 Har hunnit med att tränat (med gummiband), stretchyogat, duschat och ätit frukost. Så jäkla skönt när man hinner massor på morgonen. Kan ju bero på att jag vaknade kl 03. Haha….

Idag väntar en dag med jobb på förmiddagen och på eftermiddagen beger jag mig till huset och ska fortsätta rensandet i gamla huset. Nu är det inte länge kvar till vi får lämna över nycklarna och tacka för oss. Håller också på att rodda med städfirma. Lite märkligt bara att de inte svarar på mail. Jag har fått en offert på städningen men sen när jag vill boka den så får jag inget svar. Får jag inte svar idag går jag vidare med en annan firma, så är det ju. Har inte tid att jaga.

Hittade lite bilder som jag helt missat att visa dig. Jag var ju på ett event innan jul. Det var fina Lina och hennes fantastiska sminkmärke Palina som bjöd in till en härlig lunch på Berns. Jättemysigt och så himla gott!

Jag har använt en hel del av Palinas produkter och kan inte annat än säga att de är skitbra. Lina är också såååå jäkla noga med produkterna. De får inte innehålla någon skit och endast det bästa är gott nog. Jag förstår att det går bra för henne och deras märke verkligen.

Vackra Lina! Hon är dessutom en fantastiskt go person. Jag vill så gärna göra ett event med henne nångång framöver så fler får chansen att veta mer om produkterna och kanske prova lite. VI får se om vi kommer fram till något bra?

Underbart vackert på Berns. Testade deras asiatiska brunch förut och den är verkligen fantastiskt. Tipsar om den!

Vår lunch gick heller inte av för hackor. Väldigt gott!

Vi fick under tiden en proffsig genomgång av nyheterna i Palinas sortiment. Det var en mysig eftermiddag och så kul när man får komma ut lite…..säger jag som bara jobbat hemma de senaste veckorna. 🙂

Hepp, nu ska jag fortsätta jobba här, ska göra ett utkast på ett kul samarbete som ska bli roligt att tipsa dig om. Vi hörs av senare hörni.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Ring städfirman. Hade jag gjort så får man besked direkt.
Skönt när man hinner med mycket. Själv känner jag att det skulle vara fler timmar på ett dygn:-)

Nästa inlägg

Kyligt

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x