Mattor och konst

Inlägget innehåller annonslänk och reklam för Cellbes

Morning!

Har just ätit frukost här. Har både hunnit tvätta, vika tvätt, gjort i ordning Milos garderob och så målar jag på en tavla nu. Tog en brake. Har hållit på med ett öga och jag blir fan galen alltså….. slutade med att jag målade över hela skiten och ska börja om nu. Huuuuuu….. men skam den som ger sig. Näsan blev så jäkla bra så nu vill jag att ögat blir lika bra också. Gud så man håller på när det kommer till konst. Jag har en bild av hur den ska bli men det är så sjukt svårt. Det är ett porträtt jag ska göra och jag aldrig gjort det tidigare men har gett mig fasen på att fixa det. Men som sagt…..i`m going crazy.

Om allt går som jag vill så kommer jag ha en utställning i påsk. Ett vernissage. Ska bli jättekul men jag har en hel del tavlor jag ska måla tills dess. Ojoj…men sååå kul då jag är inne i ett flow nu. Vill bara måla och timmarna flyger fram. Nu när vi blir klara med förra huset och kommer i ordning helt här hemma så kan jag viga mitt liv åt detta skapande, ni anar inte hur mycket jag ser fram emot det.

Idag åker jag och maken på date och storstadshäng. Vi börjar med en vinlunch. Ska bli supermysigt. Sen får vi se helt enkelt, inget alls planerat. Precis så som det ska vara ibland.

Den jäkla mattan då. Grejen är att jag ju älskar den, som fan. MEN, den passar inte. Varken till bordet eller ”fårskinnen” på stolarna. Jag måste placera den någon annanstans och så blir det en ny matta helt enkelt. Tror faktiskt att jag vill ha en ryamatta här. Det känns som det är den känslan jag vill ha på det här loftet.

Den här mattan är verkligen extra stor mot vad dessa brukar vara. Det är därför jag fastnat så för den, älskar stora mattor. Den är 160 x 240 cm så redigt stor alltså, finns i flera olika färger. Just nu har Cellbes 25 % rabatt på den dyraste varan med rabattkod 18013 så passa på om du vill fynda något nu.

Det är också här uppe på loftet som mina tavlor hänger nu, eller några av dem. Jag har en nere och resten i förrådet. Väggarna räcker inte till… Haha. Dessa tavlor är från tidigare. Nu har jag en helt annan stil helt plötsligt, väldigt intressant det där med konst och hur man känner. Nu är det mycket mer abstrakt och sånt. Ja ni såg ju ängeltavlan. Får se om det är spåret det kommer fortsätta på, vi får se? Man sätter aldrig några begränsningar för sig själv och det ska man nog inte göra heller.

Aja, nu måste jag fortsätta måla. Det jag täckt över har nog torkat nu. Vi hörs sen igen. Idag kommer ni nog hitta mig massor på Instastory om ni vill hänga med under vår datehelg i storstan, @niiiniskitchenlife (<länk).

Vi hörs senare!

Kram Nina

 1. Karin skriver:

  Världens bästaste Nina!! Min älsklingsblogg, det är din. En fråga, var har du köpt just dom fällarna du har över stolarna? KRAM

  1. niinis skriver:

   Åh så fint sagt! Dom är från IKEA. ❤️

   1. Karin skriver:

    TACK! ❤️

 2. Anna skriver:

  Tipsar om Ådum matta från Ikea, finns i 200×300 och i flera färger. Jag har två olika och de är lika fina och fluffiga efter nu 6 års ”tjänst”! Den mörkgrå är sååå snygg tycker jag. Sen är ju Stockholm-mattan himla snygg också…

  1. niinis skriver:

   Rusade in på IKEAs hemsida och kollade direkt. Så fin var den! Ja det är något sånt jag tänkt mig, å den var ju jättestor också. Hittade dock bara den vita……vill ha grå ju. Hmmm, måste nog ta en sväng förbi IKEA på vägen hem. Tack för tips! ♥

 3. Eva skriver:

  Jag undrar också varför ni har matbordet på övervåningen ? Det blir jobbigt med allt spring i trappan. Köket är ju så stort och fint !

  1. niinis skriver:

   Tanken är att bordet på loftet bara ska användas när det är mycket folk som vid t ex kalasbjudningar, då hämtar alla ändå sin mat och fika på nedervåningen. Har vi middagsbjudning och vi blir fler än 6 stycken ska det finnas ett bord som tar mer folk. Å det händer ju inte jätteofta så då får vi helt enkelt springa ett par ggr extra i trappan. 🙂

  1. niinis skriver:

   Nu har jag snöat in på ryamatta, vill att den ska vara just lurvigt och så. Haha… tanken är ju inte att vi ska sitta här så himla ofta så då får man tjorva lite med stolarna tänker jag. 🙂 Trevlig helg till dig med! ♥

   1. Har själv haft rya under matbordet i flera år och uppfattar inte det som några problem alls med stolarna.
    Sisal är ju bara trista att se, enda fördelen är att de är mer lättstädade.
    Hälsningar Skåne.

 4. Min första tanke var faktiskt . ”oj, den skulle varit större”. Ingen kritik alltså men bara en känsla och det verkar som du också har lite det.
  Blir nog snyggare med en rya, där är lite mer ”liv” i dom på nåt sätt.
  Ha en bra helg ihop med mannen.
  Hälsningar Skåne.

  1. niinis skriver:

   Ja precis, irriterar mig så fasligt på den nu. Haha…. 🙂 Ryamatta blir det nog. Tack fina du, kram! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..