Sött fat

Men hej!

Åh idag har det varit eld i baken kan man säga. Jag for iväg till huset för att lyfta ur det allra sist inuti huset då städfirman skulle komma efter lunch. Men tji fick jag, redan halv 10 var de där. Nåväl, jag flängde och for och bar medan de började med övervåningen. Nu mina vänner är det inte mycket kvar. Endast lite cyklar och lite annat smått och gott som inte fått plats på kärran.

Vagnhild ska jag köra till pappas firma där hon ska stå tills jag renoverat klart henne. Vet ni hur skönt det ska bli att få göra det inomhus i en vanlig temperatur? I somras målade jag ju henne invändigt i galen hetta. Nu när man står inne i husvagnen så fryser man ju röven av sig. Så det blir perfekt att få flytta in henne nu. Till sommaren ska hon vara redo för en härlig färd till Öland igen och då jäklar ska hon vara renoverad och klar. Spännande spännande.

Har precis satt mig för att jobba här, det är grått som fasen ute och mörkt här inne så ska nog tända upp lite ljus. Hittade det här söta fatet på Fyndhörnan på IKEA (R.I.P Ingvar Kamprad). Tyckte det var så himla fint och passade perfekt på bänken på loftet.

Ska fortsätta här, ville bara snabbt kika in och säga hej till dig. Vi hörs senare.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snygg 50 åring

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x