Trött

Hej på er!

Nu är jag faktiskt trött så jag mår illa. Idag har min dag varit helt späckad med sysslor. Just nu är vi på väg hem efter att vi lämnat av en påse med kläder efter Milo. Alla Milos kläder ärvs av hans kusin. Så himla bra att de fortsätter att användas!

NUUUUU är det inte mycket kvar av huset. Var och kollade städningen idag och det såg så bra ut så. Skönt att kunna köpa städningen av städfirma och inte behöva hålla på med det själv, det är så jäkla mycket ändå med flytten.Grejen är att vi verkligen rensat denna gången. Vi har nog bara flyttat och släpat med oss kartonger som skulle rensats för tammetusan flera år sen. Men den här gången, då har vi gjort om och gjort rätt. Inte en enda onödig pinal. Allt är rensat. Alltså. Den känslan, obeskrivlig. Det är också därför vi hållit på mycket längre än normalt kanske.

 

Idag efter lunchen som jag blev bjuden på hemma hos mamma och pappa så gick jag och mamma ut och gick. Mamma har inte gått på isen på flera år så det gjorde vi.

 

Vi fick kasta boll till den här sötisen. En papillon var det med något annat i också. Sååååå söt! Han var såååå taggad och glad.

 

 

Härlig promenad med min fina mamma. Så glad att hon är panchis nu och att jag får den här tiden med henne. Hon ska även åka med mig till Sthlm på torsdag när jag ska spela in podd med Gert Fylking. Härligt med sällis. ❤️Nä, nu måste jag nog slumra i soffan här. Tack för du kikar in hos mig, tack också för de avtryck ni lämnar och ni som klickar i hjärtat. Då vet jag att ni är här. ❤️Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde
Madde
6 years ago

Nyfiken, håller du fortfarande på det där kostschemat?
Kram

niinis
niinis
Reply to  Madde
6 years ago

Just nu lite halvdant med försöker mitt i all stress. 🙂 Kram

Helen
6 years ago

Låter härligt med vinterpromenad, så bra du passar i nya frissan, du hade väl hårförlängning innan? Var det därför du klippte dej för det blev slitet? Var det hairtalk? Ha en fin dag Nina & mys i Sholm när du är där! Kram

niinis
niinis
Reply to  Helen
6 years ago

Tack! ❤️ Tog bort hårförlängningen nån månad innan. Skulle kapa håret hade jag bestämt innan men såklart blev det slitet. Inte hairtalk, jag kör med Raccoon lim, världens bästa tycker jag. Kram

Nästa inlägg

Zucchinisnacks

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x