Vackraste Haga Slott

Inlägget innehåller annonslänk och reklam för Cellbes.

Idag är jag på underbara Haga Slott och jobbar. Ska ha möte här lite senare men åkte hit och jobbade lite innan. Den här miljön ligger mig så varmt om hjärtat så jag börjar på riktigt fundera på om jag levt på ett slott i ett tidigare liv?

Alltså, här har jag säkert svävat omkring i en superstor klänning i kritvitt hår och druckit te. 🙂 Känns bara så behagligt och som att jag levt såhär förut. Tror du på att vi levt tidigare liv?

Har på mig en ny tröja idag, har ett linne under men tror den är sååå fin utan linne när man ser lite av ryggen. Älskar det stora satinbandet också. Perfekt tröja när man vill ha lite rynk på magen, sitter liksom inte slickat. Löööve it! ♥

Hepp, nu ska jag jobba vidare här medan jag väntar på att fina Maria ska vara redo för lite mötelimöt. Ska diskutera eventuellt skönhetsevent som jag vill köra här ute. Som sagt, jag älskar den här miljön och kan på rak arm säga att detta nog är ett av det absolut charmigaste slotten jag varit i. Måste tipsa dig om att besöka det.

Gick in på deras hemsida nu och jag vet att de har en Alla Hjärtans Dag gourmetmiddag här ute med 3 rätters och fördrink och hela konkarongen, läs mer HÄR. 

Fanns också Alla Hjärtans Dag brunch, läs mer HÄR. 

Määääääh, nu såg jag att dom har nåt som heter Eftermiddagsbjudning också. Med snittar, bullar, ostkaka och kaffe eller te till det. Det har inte Maria berättat att dom börjat med. Guuuuud så mysigt, det måste jag verkligen testa.

In och läs HÄR, där finns massor med olika evenemang på slottet. Bor du i Sthlm t ex så tar det inte ens en timma att åka hit och testa vårt fina slott. Västerås inte ens en halvtimma, Uppsala under 45 minuter. Tips tips! Är inte sponsrad på nåt sätt, vill bara tipsa när jag tycker något är riktigt bra. Sen tror jag Maria blir lite glad när jag tipsar er, hon är så härlig och nytänkande Maria. Hon får liksom fart på slottet för privatpersoner också, inte bara för konferensgäster liksom. Jag älskar sånt. Varför ska det här vackra stället stå tomt för annars? Jag är helt på hennes bana verkligen. Heja!

Hälsa från mig om ni bokar in er! 😉 ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anneli
anneli
6 years ago

Verkligen fint med slott! Tyvärr så tror jag inte på liv efter döden. Jag tror att man är död och borta, den finns forskning på det här och det har inte hittats nåt som tyder på liv efter döden. Men jag är villig att ändra mej om forskningen hittar något att förklara. Vi lever dock kvar efter att vi dött av nära och käras minnen. ❤️

Eva Jansson
Eva Jansson
6 years ago

Vad lustigt att du skriver om Haga Slott idag; igår bokade jag en alla-hjärtans-dag-weekend 10-11 februari där. Du skrev så fint om slottet efter ditt event som du hade där och jag hade ingen möjlighet att komma då; så nu tyckte jag att det var dags att mysa en stund med pilotgubben min. Å då passade Haga slott tyckte jag. Ser verkligen fram emot daten med maken min. Kramiz på dig!

Nästa inlägg

Älskar

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x