Kalasdag

Godmorgon!

Förlåt min frånvaro igår, jag har haft så mycket att göra så jag har verkligen inte hunnit in till dig. Dessvärre kommer det bara fortsätta idag.

Igår skjutsade jag mamma, hennes lås på bilen hade frusit så jag fick kasta mig i bilen och köra henne. Jag fick vara smakråd på kakel och klinker till exets hus de håller på att bygga. Sen hämta Elliot ifrån jobbet som inte längre har någon bil…ja så hela dagen gick åt att flänga och fara mellan olika stationer.

Har ju så mycket att visa och berätta, men jag får ta morgondagen som en catch up här på bloggen helt enkelt.

Än så länge bara jag och minifisen vakna. Så söt, han formade hjärtat utan några påhejanden av mamman. Han är sååååå taggad. Idag ska han äntligen få ha sitt kalas. December blev så hysteriskt för att inte tala om Januari. Så då kom vi överens om att vi kör kalas i början av februari. Idag är det äntligen DAGS!

Vi har ju hängt ofta på Yoump, Milo älskar det och skulle kunna hänga där varje helg om han fick. Det var inte förrän här nyligen som jag såg att man kunde ha kalas där också och jag tror Milo gick i taket av lycka när han fick höra det. Sen var det BARA det kalaset som gällde såklart. Ingen är gladare än jag, man behöver typ inte göra nåt annat än att skicka inbjudningarna. Ska bli så spännande och se hur det blir idag!? De ska ju ha en egen instruktör liksom och har fått önska vad de vill lära sig lite mer av. Instruktören kommer också anordna lekar med kidsen. Känns så tryggt att ha en sån med för ni vet ju vilken orolig människa jag är. Livrädd att någon av ungarna ska skada sig osv. Sen ska det få käka korv med bröd och glass. HÄR kan du läsa mer om du också skulle vara sugen!

Det roliga är att kompis Anton också har Youmpkalas kl 10.00 så det blir ett jädrans hoppande idag! Tur inte mamman behöver, hon som bara skulle pinka på sig!

Åh ikväll ska jag ut och käka middag med Hannah och ett gäng tjejer. Ska bli så härligt att ses, det är verkligen en hel evighet sen!

Hepp, dags att sätta igång här. Kommer finnas på Instastory under dagen.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

HEMSKT!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x