Kalas och eventplanering

Ja men hörni, så kul det blev med kalaset på Yoump. Han var sååå nöjd och flera av Milos kompisars föräldrar har sagt att kidsen hade haft så himla kul. Förstår att det uppskattades mycket då det var superbra anordnat.

Superladdad 9 åring! Det syns va?

Det var samling med strump och armbandsutdelning till alla. Sen var det dags att börja hoppa. 🙂

Ja jag kissar på mig bara jag ser det, men kolla in de här hoppen? My god!!! Killarna var bara såååååå imponerade! När han sen visat var det dags för killarna att testa.

Svårt men så kul verkligen.

Efter det var det dags för lite parkourbana. Det var riktigt kul att studsa på tyckte dom. Sen hann de även med lite dodgeball, 2 lag och så skulle det kastas bollar på varann. VI stod bredvid och skrattade åt alla stilar där de skulle undvika att bli träffade. Haha….

Sen var det dags för fika. Det serverades både korv och bröd, bullar och glass.

Instruktören hjälpte till med allt där i rummet, killarna skötte sig som ljus. Så himla duktiga och snälla var dem allihopa. Satt och småpratade med varandra och fikade.

Haha….de här galna föräldrarna satt utanför och väntade. 🙂

Sen var det paketöppning, Milo var överlycklig för alla presenter. Flera biobiljetter, lego, fotboll och squssies (eller hur det stavas?).

Han var toppennöjd. Vi med, helst med att vi bara behövde dyka upp så löste dom allt åt oss. 🙂 Bästa bästa. Helst nu när vi haft så sjukt mycket att göra.

Åh, jag håller ju på att planera ett makeup event. Jag var på möte på Haga Slott i fredags för att diskutera om jag ska ha det där ute? Fick en visning där de renoverat en massa. Såååå himla fint! Åh, stilen passade verkligen perfekt där ute.

Tyckte sofforna var sååååå coola. Turkosa med guldnitar på. Så fint!

På toaletten var både handtagen och kranarna i koppar. Åh det var så fint till det gråa.

Jag vill ha en sån här fåtölj, men med silver i ramen istället och grå eller någon annan trevlig färg. Petrol kanske? Måste ut på nätjakt tror jag. Har du sett till en sån får du gärna hojta till!

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Fåtöljen, eller liknande, finns här https://www.schangtil.com . Enköpingsbaserat företag med väldigt snygga grejer!!

Sara
Sara
6 years ago

Kolla på Ellos. De har fått in så himla mycket snygga möbler, mattor och belysning

Katrin
Katrin
6 years ago

Vad härligt!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x