ANNONS

Bucketlist – SPÅDD

/

Hej hörni!

Har fått lite kommentarer både här och på Instagram om att min blogg strular. Ni kommer till headern men sen går det inte att scrolla ned. Jag har skickat detta vidare till teknikerna så får vi se om det löser sig. Men bara så ni vet så har jag koll och har skickat vidare.

Ja igår var jag till finska ambassaden och beställde pass förstår ni. Som finsk pinne får man den stora äran att åka till storstaden och hälsa på ett så fantastiskt ställe som en ambassad när man ska förnya sitt pass. Väldigt smidigt men fruktansvärt dyrt. Har bara inte blivit av att jag blivit svensk medborgare ännu, har ju bara bott här sen jag föddes. Host host!

Men en vacker dag ger jag upp mitt finska borgarskap och blir en svennebanan. Ska bara få ärslet ur.

Kommer ni ihåg min BUCKETLIST? Där var en av punkterna att jag skulle spå mig. Igår var det då äntligen dags!

Här satt jag vid brasan och värmde mig innan det var dags för vår telekonsultation. Jag hann inte ens bli nervös förstår ni. Kändes bara så jäkla spännande och kul. Carola har dessutom sagt att det är otroligt bra att gå till fler medium och sierskor, att det bara är utvecklande.

Hon jag kontaktade har jag hört så sjukt mycket gott om. Flera som jag känner till har gått hos henne och sagt att hon är grym. Det är liksom spot on hela tiden.

Jag kan inte annat än hålla med! Alltså WOOOOOOW! Jag är fortfarande helt tagen sen gårdagen och kan inte fatta hur exakt hon var? Om allt! Om saker hon inte har en aning om liksom. Man kan tro att det går att researcha mycket om mig då jag driver en stor blogg, men på riktigt….det här var liksom helt galet! Saker ingen vet något om kunde hon sätta spot on.

Inte sponsrad eller nåt, bara tipsar ifall du också är intresserad. Du hittar hennes hemsida HÄR! Jag kontaktade Ulrica då jag känt mig lite vilsen ett tag. Jag har haft svårt att veta vad jag ska satsa på. Om jag kanske rentav ska sadla om och sluta blogga och göra något annat? Mina närmaste vet dessa funderingar och jag har också haft många fina omkring mig som peppat och hjälpt.Det är som att man hamnar i ett vägskäl i sitt liv och inte kan välja väg. Vad är rätt? Vilken väg är rätt att ta?

Detta är inga direkta självklara saker liksom. Alla hamnar vi kanske här förr eller senare? Kanske har jag en 45 årskris? Jag vet inte, men det har känts oroligt liksom, vilset och lite frustrerande.<<<<<
n säga att nu vet jag exakt vad jag ska göra och vad jag ska satsa på. Jag frågade om bloggandet och det skulle jag definitivt fortsätta med.Även lite andra saker som jag redan pysslar med skulle jag fortsätta satsa på. Det kändes lite som att trycka på en ”reset” knappliksom. Börja om och sen kör du på utta helvete.

Dock så fanns det mycket ”Du måste ta det lugnt, du måste tacka nej” också. Jag ska sluta vara så självkritisk och istället vara stolt över mig själv och det jag gör. Det är jag inte alls…. Jag har också svårt att ta åt mig av beröm, jag glömmer av det fort. Jag vill också räcka till till så många så att jag glömmer bort mig själv i allt. Jag kan nog hålla med om allt faktiskt. Så nu ska jag nog bli lite mer snäll emot mig själv. Vad vill jag? Hur vill jag lägga upp min vecka? Hur vill jag koppla av? Så det ska jag verkligen ta till mig! Kanske ska jag ge mig en klapp på axeln lite då och då? Inte bara vara prestationsprinsessa liksom.

Jag fick också veta vilka som suger energi i min närhet, fick lite coachning i hur jag ska hantera det. Jag fick också ännu mer bekräftat hur medial jag är själv och otroligt känslig. Jag vet det, men jag blir vilsen av alla känslor bara….

Ja men herregud så intressant det var alltså! Känner du dig vilsen eller står still och inte vet varken ut eller in så kan jag varmt rekommendera dig att ha en telekonsultation med Ulrica!❤ Verkligen alltså! Sån jäkla självutveckling alltså!

Nä, nu måste jag rusa vidare. Ska springa över till min bästa Carola och dricka teinnan jag ska vidare på nästa möte.

Kram Nina

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00