Tacorulle

Känner ni hur fredagsfeelingen börjar närma sig? Något som är väldans gott att variera sina tacos med är denna Tacorulle!

Jag gjorde denna tacorulle glutenfri, jag bjuder dig på både glutenfritt och vanligt recept nedan. MUMS!

TACORULLE

2½ dl vetemjöl (Mjölmix för glutenfritt)
6 dl mjölk
3 ägg
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
(1 msk fiberhusk för glutenfritt)

Fyllning:

600 gram stekt & kryddad tacofärs
100 gram philadelphiaost 
1 msk chilisås
3 dl riven ost

Gör såhär:

1. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa mjölet med hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt äggen och vispa sönder dem. Häll i resten av mjölken, bakpulver och salt.  Häll sedan smeten i en långpanna 30 x 40 cm , jag klädde min med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 15 min. Ta ut pannkakan och höj ugnsvärmen till 250 grader.

2. Stek köttfärsen och krydda den som du brukar när du gör vanliga tacos. Häll i philadeplhiaosten och chilisåsen.

3. Bred köttfärsen över den varma pannkakan. Sprid över hälften av osten. Gör en rulle, rulla samman så hårt det går med hjälp av bakpapperet. Ta bort papperet.

4. Lägg rullen på ett nytt bakpapper . Bred över resten av osten. Gratinera rullen mitt i ugnen ca 10 min.

Servera med tacogrönsaker och såser! MUMS!

Följ gärna min Facebooksida och  för massa mer recept på bakning och mat, tips och inspiration.

LOADING..