Den stora överraskningen

Nämen ni aaaaaaanar inte hur tufft detta varit att hålla hemligt för min karl alltså. Jag har i flera veckor vetat att vi ska åka på den här resan. När jag fick en förfrågan om ett samarbete med fantastiska MSC Cruises som erbjuder både medelhavs och karibiska kryssningar så kan jag lova att jag inte behövde särskilt lång tid på mig för att tacka JA. Det första jag sa var att jag ville överraska Tony med det här, han skulle inte få veta något förrän allt var klart och jag kan lova att det nog framgår av videon hur överraskad han blev! Haha…. en smärre chock skulle jag vilja säga.

Det roliga är att jag och Tony pratat om en sån här kryssning i flera år faktiskt. Alltså, jag som både är rädd för att flyga och åka båt borde ju typ slå bakut. Men jag har varit så sugen, när vänner åkt och när man sett bilder så har det ju faktiskt sett helt fantastiskt ut. Som en dröm! Så nu slog jag till och tackade ja! Min tanke är att med en sån här resa så får man chansen att se flera länder med bara en flygresa. HUR BRA? Båtarna är dessutom GIGANTISKA. Det ska blåsa galet mycket för att det överhuvudtaget ska kännas på en sån här båt. Dessutom finns läkare ombord med sjukavdelning och akutvård är tillgänglig dygnet runt och helikopterplatta på taket, för en hypokondriker som mig så måste det vara det bästa scenariot. Nu vågade jag och jag är så överlycklig för det.

Milo blev minst lika överraskad kan man säga och han har pratat om den här kryssningen sen han fick veta det. Det ska finnas hur mycket som helst för barn ombord att göra och det sägs att det ska vara omöjligt att tröttna. Vattenparker, pooler, vattenrutchkanor och till Milos stora glädje har de det absolut bästa spelkonsollerna. Men det lär vi bli två om hur mycket de får användas. Haha… Det finns också olika barnklubbar i olika åldrar och tydligen behandlas alla barn som hedersgäster på dessa båtar. Milo kommer älska det! Tyvärr så jobbar stora barnen så de kunde inte åka med men vi kanske får ta en resa med alla längre fram för det är inte så dyrt som man kan tro. Jag minns när mamma och pappa åkte på en Karibisk kryssning när mamma fyllde 50, ja då kostade en sån här resa långt över 50.000 för två personer. Inte idag, idag snackar vi en bråkdel av priset.

Här har jag just överraskat honom. Mer om det får du se i videon längst ned. Hihi…. ÄLSKART! Ni kommer självklart att få hänga med på den här resan. Jag ska ta med er ombord såklart och så kan jag nog nästan lova att det kommer komma något bra erbjudande också. Så håll utkik för bövelen. Kanske ska du planera om din vanliga charterresa till en kryssning istället?

Vi ser sååå fram emot den här resan och vi ska åka den 9:e mars så det är inte ens en månad kvar. Sååå härligt ska det bli!

DEN STORA ÖVERRASKNINGEN

Är det någon av er som varit på en sån här liknande kryssning? Berätta gärna allt vi behöver veta. Ge mig dina bästa tips och råd. Har NI några frågor angående dessa kryssningar får ni gärna ställa dem också så ska jag försöka ta reda på allt så gott jag kan.

Kram från din Kapten i gryningen. 😉

1
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
6 years ago

Låter helt fantastiskt!! Förstår chocken för Tony, ha ha! Berätta gärna mer om rutten och fartyget. Vilken pepp jag fick, som heller inte gillar båtar…om du klarar det så klarar jag det!! Kram

niinis
niinis
Reply to  Marie
6 years ago

Ja men Gud, kan jag så kan definitivt du ju! Ska berätta mer om allt längre fram. Vi är så taggade! Stor kram! ❤️

Anja
Anja
6 years ago

Toppen Nina ni kommer att få blodad tand på detta sen , jag lovar, har åkt endelÅk och njutOch mätta kommer ni varakramizz

niinis
niinis
Reply to  Anja
6 years ago

Är det så? Vad spännande när du säger sådär! Blir så taggad! ❤️ Mätta, haha….åh vad härligt! Kram

Katrin
Katrin
6 years ago

Vad fint! Blev alldeles tårögd ❤️

niinis
niinis
Reply to  Katrin
6 years ago

Åh….❤️ Kram

Johanna
Johanna
6 years ago

Ämen att kolla på denna videon när man har influensan från hell och mens, ja men tårarna bara rinner ju. Såååå fin överraskning!!! Längtar redan till alla bilder vi ska få se från värmen. Har läst din blogg i flera år, men jag har nog aldrig skrivit en kommentar. Första och inte sista!!! Kram

niinis
niinis
Reply to  Johanna
6 years ago

Nämen hjärtat då! ❤️ Åh, jag förstår precis, så skulle jag också känna. Krya på dig i massor nu och vad kul att du kommenterar! ❤️❤️❤️ Ska peppra er med massor av bilder! Kraaaam

Jessica Eliasson
Jessica Eliasson
6 years ago

Åh vad roligt. Verkar ju toppen. Vi har också talat om detta i flera år. Ser fram emot att ”följa med” på er resa.

Helena
Helena
6 years ago

Underbart ❤️ Reste över Medelhavet vid min 40 årsdag för 3 år sen! Rom, Palermo, Mallorca, Barcelona, Marseille å Genoua! Helt fantastiskt!!! Häftigt att allt finns ombord!! Häftigt att se så mycket!! Håller tummarna för fint väder!!

Nästa inlägg

Hjärta

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x