Skön start på sportlovet

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Cellbes och Love Forever

Godmorgon!

Här börjar vi med att fira sportlovets första dag med MOS-häng. Vi åkte med Tony i morse, det var dock en olycka som hänt på vägen så det tog sin lilla tid innan vi kom fram.

Först ringlade kön och sen tog det stopp. Visade sig vara någon som blivit påkörd av en lastbil bakifrån. Olyckor i färskt minne så jag blir såklart påverkad. Hinner tänka att den personen åkt till jobbet som vanligt i morse och så blir saker inte alls som man tänkt sig. Hoppas så att allt gick bra!

 

 

Vi börjar dagen med frukost på Espresso House. Milo lyxar med pannkisar och Pucko. Mamma med grön te och glutenfri smörgås med cream cheese och sylt. Jag har skönaste fakepälsjacka som jag bara älskar! Har haft sååå mycket användning av den. Förresten, handlar du på Cellbes nu så får du 10% rabatt om du handlar för över 400 kr och anger rabattkod: 18710, 15% rabatt om du handlar för 600 kr och anger rabattkod: 18715, 20% rabatt om du handlar för över 800 kr och anger rabattkod: 18720.Nu ska vi fortsätta mysa här. Får se om vi får till någon bio sen också. Men idag handlar det nog mest om att hänga tillsammans och göra det som faller oss in.

En av de härligare måndagarna! ❤

Hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
6 years ago

Ha en mysig dag i Storstan. här i norr börjar inte vårat sportlov förrän v 10. Så vi har vårat kvar. mycket snö har det kommit också så det bådar gott för utevistelse. Ha nu en underbar dag med din fine lille kille. Hälsa honom att han är en fena på engelska. Wow mycket bättre än den här tanten. kram Sara

Nästa inlägg

Lyckad dagsfest

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x