Finmiddag igår

Hallihallå!

Huuuuuu, jag är så seeeeeeg. Vaknade upp lite täppt i näsan. Känner mig sliten och trött, lite tung i andningen och sådär. Sovit knackigt också….nu gäller det att hålla all förkylning borta ifrån oss. Tony hade ont i halsen häromdagen….IIIHHH! Det är nu man är rädd att man ska bli sjuk. Vi åker om lite drygt 2 veckor och vi får inte bli sjuka bara. Så nu jäklarns trycker jag i vitaminer i hela familjen, inklusive mig själv. 🙂

Skit i det nu, nu ska vi tänka positiva tankar om hur vi inte blir sjuka och bara är friska som nötkärnor.

Igår kväll var jag bjuden på Bloggmiddag med affiliateföretaget som jag samarbetar med. Så himla generöst och härligt av dem. Jag hade en sån riktig ångestdag igår, PMS:en rev i kroppen, sliten och allmänt låg så jag kan ärligt säga att jag inte var så taggad under dagen. Ni vet hur man kan känna? Man är så sjukt off och att börja fixa sig känns då så överjävligt övermäktigt. Men jag hade sett fram emot det så jag visste att det skulle vara bra för mig. Tony var så himla gullig och packade ihop både ex och barn och körde mig dit, de hängde på Mall under tiden. Milo skulle köpa ingredienser till fluffy slime också så det passade ju skitbra.

Vi har gjort det där slajmet nu på morgonen så jag tänkte ge dig receptet sen. Han är störtnöjd.

God Cola Zero i glaset, inte alls sugen på vin även om jag hade möjlighet att ta det. Ibland är det fasen godast med ett iskallt glas cola zero eller min favvo, Pepsi Max.

Stället vi var bjudna på var

Detta var en Crispy Duck Salad.

Jag var så sjukt hungrig så jag hann inte ta bild på min mat. Men jag åt Kycklingspett med teriyaki glaze och sushi, jag tog också edamame bönor med en krispig sesam/vitlökscrisp och salt uppepå. MUMMA! Här har du en dessert som hette duga också.

Himla trevligt var det, så tacksam att de fixar sånt här skoj åt oss. Hepp, nu måste jag kolla skidorna och Kalla.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
6 years ago

Jag hoppas verkligen ni slipper!!
Jag kör din ingefärsshot varje dag.
Känner faktiskt att den hjälper mot förkylning och ont i halsen.
Men den hjälper tyvärr inte mot magsjuka och hög feber:( hade klarat mig när första barnet gick igenom detta men icke efter andra barnet….
Håller tummarna för er!
Kram

niinis
niinis
Reply to  Susanne
6 years ago

Ja den är ju så himla bra. Dock så får jag lite ont i magen av den just nu, ingefäran är lite för stark så jag kan inte dricka den nu. Kram och tack för tummar! ♥

Nästa inlägg

Koreansk biff

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x