Oro och promenad

Men hörni, vädret idag!

Man blir ju överlycklig för mindre. Alltså soliga vinterdagar är verkligen vackert. När det är några minusgrader, vägarna torra och sol som skiner på krispig snö. Lite magiskt faktiskt! ❤

Gav mig ut på en PMS promenad idag. Måste få igång mensen, den är 2 dagar sen enligt min mens-app. Jag håller på och äter allt jag hittar i kylen, sväller till oigenkännlighet och mår allmänt skurk. På med kläder och ut och lufta sig lite.

Ja men som vanligt var det ju så bra. Andas in fräsch luft i lungorna, gå gå gå, solen i ansiktet….sakta släppte huvudvärken och kroppen tackade mig med att släppa på spänningarna. En och annan fis blev det också, hahaha….. Ge mig mens nu! Vart är den ens?

Är lite orolig nu också, Thedde åkte till Sälen idag för att hälsa på en kompis som säsongar där. Skitkul för honom men ett orosmoln för mamman. Är ju lite ärrad sen han åkte till Rhodos och hamnade i jordbävningen. Usch, sånt där skit sitter hårt på mig. Hade gärna åkt med och suttit som en fluga på hans axel. Fan vad man ska oroa sig för sina barn alltså.

Nu iväg här, senare hem till mamma och pappa och krama på dom. Inte sett dom på länge.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monica
Monica
6 years ago

Hej! Jag känner igen mig i så mycket du skriver om pms och mens…..urk är det att må så här vecka in vecka ut.Har haft mensvärk och pms i 3 v nu och mensen är 7 dgr sen och jag är inte gravid 48 år gammal…har provat progesteronsalva i några år och det har funkat bra men inte nu….är väl obalans i hormonerna och förklimakteriet är väl här…har en cysta på äggstock som jag kollade upp förra v med ultraljud men den var bara 3 cm så den ska inte ge besvär men mer mensvärk och oregelbunden mens tyder på antågande till klimakteriet. sa gynekologen…jobbigt att må så här…trött svullen hungrig .Bra att äta mycket gröna grönsaker och skippa socker och motionera mycket.Lycka till.Kram Monica

niinis
niinis
Reply to  Monica
6 years ago

Usch, lider så med dig. Idag fick jag mensen och livet kan återvända lite igen. Har du provat öka på progesteronet?

Det jävla klimakteriet! Som om vi kvinnor inte hade nog ändå? Jag har fått konstaterat förklimakterie. Som om den riktiga inte räckte liksom…..?

Kämpa på medsyster! Hoppas mensen kommer snart. Ha sex, det brukar hjälpa att få igång mensen!

Det där med socker och motion stämmer såååå bra, exakt så har det varit för mig då jag skärpt mig. Knappt någon pms alls! Gäller bara att orka hålla det!

Stor kram!

Lotta
Lotta
6 years ago

Har inga erfarenheter av PMS men det låter verkligen hemskt… Men att få ta en promenad i härligt vinterväder och i fina Bresse, det måste ju hjälpa lite. Skymtande bland träden ligger badet där jag för typ hundra år sen gick i simskola. Där man tillbringade så många sommardagar när man var liten och så många sommarnätter när man var tonåring…☺️ Alla minnen som dyker upp, muffins och apelsinsaft, sand överallt, fulla botten med blålera…

niinis
niinis
Reply to  Lotta
6 years ago

Bresse är underbart! Älskar att bo här! Härliga barndomsminnen, precis som mina. Helst blåleran. Haha…

Nästa inlägg

Nachos sås

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x