Piuh, det gick bra!

Godmorgon lördag!

Jag sitter och kollar masstarten och bloggar samtidigt. Milo och jag vakna medan pappan i huset fortfarande sover. Han var ute med travgrabbarna igår så han är lite trött i mössan idag tror jag.

Jag är så glad att jag numera vågar vara hemma och t.o.m sova när han är borta. Det var ju otänkbart för bara en stund sedan. Igår var jag inte rädd för en enda sekund. Milo och jag hade en mysig kväll hemma och jag gick t.o.m och la mig utan att han kommit hem. Börjar jag bli en stor tjej?

Igår var det dags för tandis för Milo. En check-up för att kolla så alla tänder var hela. Han hade varit så duktig att borsta sina tänder så inte ett hål. Vi har hjälpt till lite då och då och enligt tandläkaren igår så ska föräldrar hjälpa till upp till 10 årsålder så vi har inte varit fjantiga.

Tullen är lite rädd för tandläkaren då han fått dragit ut två tänder och det gjort lite ont. Men allt gick såå bra igår och han var såå stolt över sig själv när allt gick så bra. Nu ska vi bara tillbaka och fota tänderna hos tandregleringen då de inte lyckades få en bra bild på tänderna längst bak. De vill se så att vuxentänderna i bak också är på väg upp nämligen.

Efteråt firade vi med en lunch på Thaien. Jag själv är ju tandläkarrädd så jag firade också lite att jag fixade att vara med. ❤

Nä nu är det spännande i masstarten. Finland i toppen så nu måste jag heja. Vi hörs lite senare hörni.

Ha en mysig lördag!

Kram Nina

13
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sminka dig piggare

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x