Ishäng och kalas

Hallihallå!

Sådär, då var det bara kväller kvar. Vår dag blev faktiskt riktigt mysig måste jag säga. Huvudvärken har lurat där hela dagen men inte lika hemsk som igår. Thank god!

Vi började ju med att åka och köpa grillor till Milo. Sen ut på isen. Där träffade jag mina vänner från långt tillbaka i tiden. Ola och Patte, eller Patrik som han heter. Dom hade varit duktiga och vart ute på långfärdsskridskor och åkt närmare 5 km. Så härligt det såg ut! Vill också prova. Har aldrig provat ens…. Ola och Patte blev bjudna på korv av oss lite senare, det var kul att få hänga lite!

Såhär trött var han vår fis. Han dunkade på med skridskorna så han var röd som en tomat i fejjan. Kompis Anton och han fick hänga och de hade nog riktigt skoj. Men det är jobbigt med något man inte är så van vid. Milo var inte åkt skridskor på väldigt länge så han kommer nog ha lite träningsvärk imorgon.

Efter att vi grillat så försökte vi verkligen värma oss vid elden. Men faaaaan så kallt det var alltså. Det blåste också så det kändes tredubbelt så kallt. Vi gav upp och hoppade i varma duschar hemma istället. Så skönt! Kläderna var det bara att tvätta. Det stank av elden. Det är fasen synd med den där elden som gör så man stinker, det är ju så mysigt att stå vid den.

Sen var det bara stressa vidare till Tonys bror John som hade kalas.

Passade kort till födelsedagsbarnet.

Mina fina svägerska Eva och John. Det är Eva ni ska leta upp om ni vill få hjälp med att hitta en perfekt bh. Ja om ni är i Uppsala på Twilfit i St Per gallerian alltså.

Hepp. Nu ska jag få lite fotpill här. Har just tvättat av mig sminket och hoppat i morgonrocken.

Myyyys!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sminktips – Såhär lägger jag min bas

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x