Krasslig start på veckan

Godmorgon igen!

Hörni, jag mår som en påse skridskor. Som det brukar så känns det som jag ska bli supersjuk. Har legat och haft ont i kroppen inatt, mått illa och inte kunnat sova och bara mått allmänt tjyvens. Usch! Tony hade samma förra veckan så förmodligen är det något som går.

Idag blir det pyjamas och inte många knop gjorda. Jag som hade planerat att börja rusta Vagnhild denna veckan. Well well, det får bli så fort jag känner mig piggare.

Milo är tillbaka i skolan igen. Det var lite sådär motigt i morse men när vi började prata om alla kompisarna så blev det genast lättare. Hjärtat! ❤

Vet ni? Jag har inte druckit kaffe sen i somras, sen i Juli. Men idag fick jag någon konstig craving. Så nu har jag brassat en kopp koffeinfritt kaffe i Nespresson. Borde inte då jag har ont i magen också men bara några munnar tänkte jag. Har smakat och det var ju ljuvligt, precis så som jag minns det. Kanske är det synd att börja nu när man vant sig av med det?

Något att bli lite glad över är ju när man hittar dessa! Mina o.b:n med små meddelanden på. Kan göra en krasslig Nina med mens riktigt glad ju. ❤

Nä, nu ska jag skopa i mig lite värkisar här. Sen blir det nog film på soffan. Senare idag ska du få läsa om vår resa som det snart är dags för.

Ha en fin start på veckan!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x