Jag och mitt skägg

Hej finisar!

Soffan här hemma. Svårt att få Milo i säng nu på kvällen då han haft sportlov och suttit vaken till sent. Han är fortfarande vaken men nu är det hög tid att hoppa i säng.

Han är så annorlunda sen vi flyttade. Pratade med svärmor om det också och hon har uppfattat samma sak. Ett tag hade vi massor med bråk och tjafs om allt. Han var som en sur tonåring känns det som. Efter flytten har vi som ett nytt barn. Han sover jättebra. Han är snäll och ödmjuk. Han är kramig och säger alltid förlåt om han varit fräsig eller nåt. Han är omtänksam och mån om oss alla. Det är så lustigt för han känns som en ny unge. Inte för att han någonsin varit jobbig eller elak, men vi har haft ett lite tjafsigare år helt klart. Kan vara åldern men hur kommer det sig att han sover som en liten prins nu? Det är sen vi flyttade hit. Lustigt men härligt!

Tog en solig bild i bilen. Så pass solig så jag fick syn på samtliga skäggstrån på hakan. Fifan alltså!

Idag har förresten Tony också varit hemma. Han har samma som mig, men han är förkyld som tusan. På eftermiddagen tvingade jag med honom för att hämta Milo. Vi behövde båda komma ut och andas lite luft. Jag har ju varit inomhus i flera dagar…. det ångrade vi nästan när vi väl kom ut. Minus 13 grader och blåsigt – fifasen, mina ben blev som ispinnar. Inte fasen tänkte jag på att ta på långkallingarna när vi bara skulle hämta honom. Big mistake! Satans så kallt!

Kom på mig själv med att svära långa haranger på vägen tillbaka till bilen. Hoppas inga barn hörde. Haha….ser mig själv gå där och svära som en arg finska med bekymmersrynka i pannan och med skäggstråna fladdrande i vinden.

Igår fick jag hem min Glossybox också. Den här gången var det riktigt bra grejer i den. Ska visa dig en annan dag….nu börjar jag bli lite trött i mössan här. Jag och mina strån ska bädda ned oss fint på kudden – plockar dom imorgon om dom inte krupit och gömt sig inatt.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

4 härliga vardagsrätter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x