Snökanonen

Gokväll i stugorna!

Sitter ni och kurar i värmen hemma? Hoppas det. Det är verkligen urrigt ute. Om jag jämför med mina vintrar i Norra Finland och med kylan här så känns den här kylan mycket värre. I Norrland var det torrt och kallt. Här är det kallt, blåsigt och fuktigt. När det blåser så känns det som det ilar ända in i benmärgen av kylan. Huuuu….

Ja vi kom fram till Sthlm till slut. Det tog sin lilla stund dock. Vilket väder alltså!

Jag började med min favvo, den glutenfria mackan på Espresso House och grönt te. Satt och jobbade i några timmar till att börja med.

Sen blev det shopping till Milo på Mall of Scandinavia. Det blev lite basplagg men också ett par skor och en bomberjacka. Han blev så glad för skorna så jag trodde han skulle börja gråta.

Glad i hågen på väg hem. Hade tänkt shoppa till mig själv också med det konstiga var att jag NOLL upplagd för det. Så pass bra har jag lärt känns mig själv att jag vet att då är det bara lägga ned och ta det nån annan dag!

Å nu har jag försökt blogga om resten som hänt idag men jag får inte in det….är så trött nu så jag fortsätter imorn.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Vilken fin röd tröja!! Var har du hittat den?

niinis
niinis
Reply to  Eva
6 years ago

Tack! Den är från H&M! ❤️

Nästa inlägg

Rabatt på byxor och jeans

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x