Hon är hittad!

Morning!

Krax krax, förkylningen fortsätter. Nu har även Milo blivit förkyld. Håller det sig vid att bara vara förkyld och hängig är det ok. Värre vore det om det skulle bli influensa av det hela, inte så kul att resa med det. Håll gärna en tumme är du snäll!

Vi håller just på att plocka fram frukost. Sen frukost idag blev det. Jag har plockat lite på morgonen och tvättmaskinen går varm. Skönt att få undan lite!

Slit och släp bilen hittades igår. Äntligen! En perfekt kärra att åka fram och tillbaka med in till stan. Fäller man sätena i bak blir den gigantiskt stor invändigt. Kan frakta allt i den i stort sett.

Hepp, nu ska vi äta frukost till Vasaloppet. Vi hörs sen.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nyttig blåbärsglass

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x