Chill

Kväll i soffan igen.

Tony var på väg att bli bättre men så sa det tjoff igår kväll och allt började om från början. Han nyser 157 ggr i timmen, det låter som näsan täppts igen med pannkakor och ögonen ser allt annat än friska ut. Jag ligger ju några dagar efter honom så det känns som jag kommer gå igenom samma. Vet inte hur ni känner men är det inte så att det varit ovanligt mycket förkylningar och influensor? Känns som att alla man känner, eller nä….alla man känner till, har varit sjuka. Är det vintern? Ska det inte vara så att om vintern är riktigt urrig så blir det bättre med influensorna? Tar inte kylan ihjäl varenda bakterie som finns då?

 

Apropå vinter. Idag svängde jag förbi Nacka Strand och Restaurang J. Det ser ju inte så härligt och somrigt ut där just nu… Gubbstatyn har frusit fast, likaså vattnet.

 

Annat var det på sommaren. Gubbstatyn…nä, nu måste jag ta reda på vad det ska föreställa det där?! Aha, gubbstatyn var kanske inte riktigt rätt! Haha…. fel av mig. Tur man kollar upp saker ibland. Det ska föreställa Gud fader på himmelsbågen. En 24 meter hög fontän som föreställer Gud som är i färd med att sätta stjärnor på himlen, assisterad av en ängel. Hur fint ju? ❤

 

Nä, nu ska vi få Milo i säng här. Alldeles för mycket energi och spring i benen har han för att det ska vara dags att gå och sova. Tanken är att det ska vara en timmas ”chill” innan läggdags för honom. Lite film, lite mys, ha färdigborstade tänder och vara klar för att sova. Men ska det bli såhär sent så vettifasen alltså?

Han är en principfast ung herre också, har vi sagt något så ÄR det så.

Chilltime in the house. Hoppas du mår bra och har en mysig kväll.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

10 skönhetstips

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x