Då kör vi

Godmorgon!

Tvära kast i livet minst sagt. Igår så vilade jag bara hela dagen. Somnade hejvilt när jag var tillbaka till tryggheten och kärleken här hemma. Först en timmas sömn hemma hos mamma och pappa. När vi sen kom hem så dåsade jag i soffan mest hela eftermiddagen och kvällen. Sovit och sovit, ätit en del också. Behövde liksom bunkra upp energin kändes det som.

Är fortfarande väldigt sliten och trött. Kroppen känns tung och svag liksom. Har en sån djävulusisk träningsvärk. Majj gadd! Alltså överkroppen känns som den blivit överkörd av ett tåg! Jag har träningsvärk i varenda muskel på både fram och baksidan av överkroppen, ljumskar och lår…ja men hela kroppen!

Googlade lite på det och det kan dels bero på läkemedlen man får. De gör så att musklerna spänner och krampar till en början av en sövning för att sedan förlamas under tiden man är sövd, detta kan ge träningsvärk efteråt. Sedan kan det bero på vad man haft för ställning under operationen. Ibland hissas man t ex lite nedåt me huvudet för att de ska komma åt, har man då en fullt avslappnad kropp så tar det ju mycket på exempelvis nacke och axlar. Hade galet ont där när jag vaknade ur narkosen. Men nu kommer jag knappt upp ur sängen av min träningsvärk. Hela överkroppen är nämligen en enda stor träningsvärk. Håhåååååjajaaaa….

Ont i halsen har jag också, vet inte om det beror på röret man har i halsen under narkosen eller om jag ska bli sjuk igen? Tony har jätteont i öronen och halsen, har för mig att det inte brukar vara så skönt att flyga då! Någon som har tips på hur det kan avhjälpas??? Tänkte åka till hälsokosten idag och köpa echinagard. När jag spelade innebandy på elitnivå så var det min räddning i allt! Minsta lilla halskänning så ”knarkade” jag echinagard och blev aldrig sjuk. Det kan också hjälpa vid en redan startad förkylning, så jag tänkte Tony skulle få dricka det till förbannelse idag.

Annars så är det packning som gäller. Har varit in och kollat vädret här på morgonen och det ser ut att lägga sig någonstans mellan 14-19 grader. Nu när vi haft vinter här i en hel evighet så har jag ju glömt hur man ens klär sig vid en sån värme? Är det jeans, t-shirt och en tunnare jacka eller är det för varmt? Går man i bara en tunn tröja? Haha….ja tänk vad klurigt det kan bli?

Typ såhär tänker jag? På fartyget är det ju vanliga ”innekläder” så att säga men det är hur man klär sig ute som är funderingen här?

Jaja! Det får bli lite som det blir. Man får köpa något på plats om man packar helt åt skogen!

Jag ska börja med Milos kläder. Han har vi köpt lite nytt till, t ex ett par ursnygga vita sneakers som han LÄNGTAR till att få använda för de var de snyggaste han sett sa han. Man blir glad när man träffar rätt!

Vita sneakers på en 9 åring är ju kanske inte top notch. De brukar i regel vara gråa och skitiga på bara nån timma. Men så glad som han blev över dessa vita, ja då får det vara värt det.

Nu ska jag fortsätta här, ville kika in och säga hej till dig bara. Hoppas du får en bra torsdag.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika K
Annika K
6 years ago

Tryckutjämnande öronproppar o nässpray.
Så går det nog rätt bra att flyga. 🙂
Så gjorde jag sist iaf

niinis
niinis
Reply to  Annika K
6 years ago

Det där med öronpropparna sket sig, men nässpray ska vi ta med! Tack för tips! Kram!

Annica
Annica
6 years ago

Ha en underbar resa och njut varje sekund

niinis
niinis
Reply to  Annica
6 years ago

Tack snälla! ❤️❤️❤️

Susanne
Susanne
6 years ago

Tony kanske borde gå till en läkare och kolla så det inte är öroninflammation.
Tror inte det är bra att flyga om man har det… sådana här kanske är nåt för han http://www.earplanes.se eller så kanske dom inte hjälper om man redan har ont.
Krya på er!

niinis
niinis
Reply to  Susanne
6 years ago

Visade honom ditt inlägg och beordrade honom att åka o köpa, men trodde du det eller? Nu får han ha ont. Kram och tack för tips!

Katja
Katja
6 years ago

Ha en härlig resa ‍♀️‍♂️✈️

niinis
niinis
Reply to  Katja
6 years ago

Tack snälla du! ❤️

Katrin
Katrin
6 years ago

Ha en härlig resa! Jag förstår om du inte vill berätta och det ska du såklart inte om du inte vill – men vad i himmelens namn råkade du ut för eftersom du var tvungen att opereras akut? Hoppas det känns bra i alla fall ❤️

niinis
niinis
Reply to  Katrin
6 years ago

Tack snälla! Har svarar på en kommentar här tidigare.

Kram!

Veronica
Veronica
6 years ago

Hej! Blev opererad förra veckan. Fick också ont i halsen och överkroppen. Fått smörja nacke och axlar med voltaren. Gissar att det du känner av i halsen också kommer från operation. Skönt att det är över och önskar er en trevlig resa. Hoppas ni får det toppen! Stor kram

Jeannie
Jeannie
6 years ago

Troligen har du legat tippad på operationsbordet. Då kan man få väldigt ont i axlar och rygg. Jag fick det så ont att jag inte kunde röra överkroppen när jag hade gjordt kejsarsnitt.

Img 6401.jpg

Nästa inlägg

NINAS SNABBA SCONES

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x