Godmorgon ROM

Godmorgon!

Snart anländer vi till Rom och Civitavecchia. Eller chevapchichi som jag säger….haha!

Gårdagen tillbringades bara på fartyget då Genoa bjöd på lite trist väder! Eller luddigt väder som vi brukar säga.

Dock så såg det heeeeelt fantastiskt ut på denna plats, lite ledsna var vi för att det regnade så mycket, man vill gärna kliva iland var vi än kommer.

Vi började med frukost. Milo åt sin favvo, croissanter och våfflor med sylt och grädde.

Badplatsen står lite tom och öde i regnet. Men tänk er närmare sommaren. När solen gassar och man kan ligga här och sola och bada?

Hur roliga båtar i hamnen i Italien? Det fanns också en hel hög med feta yachter som flockade sig längs hela hamnen.

Lunch i en av lunchrestaurangerna. Man erbjuds alltid trerätters. Vi kommer förmodligen rulla fram efter den här resan. Hahaha… Tur det finns gym! Det ska jag gå till någon dag. Här en jättegod morotskaka som Tony åt.

Igår var Milo och spelade fotboll på fotbollsplanen här. Han hittade engelsktalande kompisar och de hade så kul. Vi satt utanför och tittade medans. Sen kom han ut och svetten droppade om honom.

Tur att han kunde hoppa i plurret sen. Det finns också ett stort poolområde inomhus. Själv så badar jag inte alls men det fanns bra med sittplatser runtom, och bar såklart. Barer finns precis överallt på fartyget.

Hepp, nu ska jag gå upp och duscha innan familjen vaknar. Vi sover så otroligt bra här på båten. Jag vaknade av Tonys 06.30 larm som han glömt stänga av…..MORR! Jaja, mer tid att starta morgonen i lugn och ro på. Underskattat!

Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kanelbullemuggkaka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x