Colluseum

Hej på er härliga ni!

Kikar snabbt in innan jag ska börja fixa mig inför middagen. Våra dagar går i ett och jag försöker att njuta så mycket jag bara orkar. Är man en människa som är oroligt lagd så är det lätt att rädslor och oro tar överhand i allt man gör, men med operationen innan avfärd och all oro med det och så flygresan på det så blev det typ oro OVERLOAD. Det blev för mycket att mäkta med så jag la allt på hyllan istället. Tänkte att nu orkar jag inte oroa mig mer och vara rädd.

Någon skrev att jag var modig som både opererats, flugit och nu lever på ett fartyg med allt vad det innebär. Det är jag faktiskt. Det måste jag ge mig själv. Jag har klivit utanför så många komfortabla zoner på en vecka än jag trodde någonsin var möjligt.

För någon som inte är oroligt lagd och är en mer easygoing människa så kan det vara svårt att förstå. Jag förstår det. Tony är en easygoing människa och han förstår mig inte alltid även om han lärt sig med åren tillsammans med mig. Vill bara säga att var glad om du är en sån människa, det tar oerhört med kraft att vara orolig, tro mig.

Första dagarna här på båten så sov jag väldigt mycket. Tog powernaps och slumrade så fort jag kunde. Det var bra för jag hämtade nog energi tills dagarna blev soligare. Nu har vi så fint väder.

Idag kände jag doften sv nyklippt gräs. Tårar i ögonen, SOM jag saknat det! Det gav mig hopp, hoppas det gör det för dig med. Blunda nu, å så tänker du på doften av nyklippt gräs. Du har inte glömt bort det. Det kommer att vara verklighet inom bara några månader

Idag när vi klev av i Palermo. Det var just här jag kände doften av gräs.

Men låt mig börja från början nu. Det var ju igår när vi var så jäkla modiga. Vi klev av båten, gick in till Civitavecchia och köpte tågbiljetter åt oss till Rom.

Tåget tog 1 timma. Sen var vi i härliga Rom. Vilken upplevelse alltså! Som jag skrev igår, att uppleva Colluseum var så stort och mäktigt.

Går det ens att ta tillräckligt många bilder?

Sån vacker arkitektur verkligen, man blir mållös. Det är exakt 2000 år gammalt. Tänk på all historia som finns här? Mycket hemskt såklart och det kunde man nästan känna.

Kikade snabbt in på ett rik i Rom. Fanns så mycket gott!

Vädret på vägen tillbaka till båten!

Det här mötte oss när vi kom tillbaka. Baren hade öppnat utomhus och soldäcket och poolen hade fått liv igen!

Vi gjorde oss snabbt klara för middag. Lite av dagens höjdpunkt att få göra sig i ordning och sätta sig till bords.

Efter middagen besökte vi champagnebaren och tog en varsin champagnedrink.

Efter drinkarna var det mysigt att gå hem som vi säger. Vår hytt har blivit vårt hem. Avslutade kvällen med lite filmmys.

Hepp. Får fortsätta skriva imorgon. Nu väntar middag.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Colluseum ❤️

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x