Kalas

Halloj!

Åh solen skiner från klarblå himmel här hemma. Vi hade 7 minus utanför dörren. Dock så känner man hur solen värmer i hela ansiktet. (Tyst när mamma solar…..typ. Ni som följt mina instastories förstår, haha).

Igår var det kalas hos min svägerska. Alltså Tonys brors fru.

Vi köpte med oss en blomma och åkte ut framåt eftermiddagen.

Fick i alla fall bli en bild från sidan på fina Madde. Vi har skrattat så gott åt hennes förmåga att få till lite roliga miner på bild. Haha… älskar sånt! En annan som är luttrad och är med på bild i sin blogg var och varannan dag tycker ju inte längre det är nån big deal med att ta bild på sig själv. Men är man inte van kan det ju fasen vara ett helt företag.

Fötterna på bordet när man är hemma hos folk. Ibland tänker jag mig inte för. Vi satt och tjitt-tjatta om allt och så upptäcker jag att jag sitter med fötterna på bordet. Trevlig gäst! Haha!

Vi blev kvar hela kvällen och käkade pizza. Hämtade pizza på SG i Fjärdhundra. Bästa glutenfria pizzorna i vårt område. Åker du förbi nångång så gå in och ät där. Finns på vägen hem från Sälen 2 mil innan Enköping kan jag ju tipsa om.

Hörni, nu är vi på väg till storstan. Vi har biljetter till ”Äventyret Alladin” på Stockholm Waterfront och ska få gå på ”Meet and greet” efter föreställningen. Milo är lite till sig i trasorna då vi ska få träffa Markoolio.

Tar bilder under dagen såklart. Fick just klart sista videon från resan också som jag tänkte lägga upp ikväll.

Men vi hörs senare finisar!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Ligger pizzerian i Fjärdhundra alltså :)?
Vi svänger av vid Fjärhundra (mot Heby) när vi åker till landstället .

niinis
niinis
Reply to  AnsoAnna
6 years ago

Ja precis! Så sväng in nästa gång. Pizzasalladen är också såååå god, fullproppad med vitlök!

Nästa inlägg

Glutenfria scones med teffmjöl / Scones

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x