Äventyret Alladin

Gokväll!

Ligger och kollar på Robinson här i soffan. Älskar att det börjat igen, sen tycker jag det ska bli kul med Farmen VIP. Men självklart så slår Let’s Dance alla kategorier alltså! Att Gunde ska vara med gör det hela perfekt, han är min idol nämligen! ÄLSKART! På fredag kör det igång, wieeeeee!

Igår var vi ju på musikalen Äventyret Alladin. Åh vad det var härligt verkligen. Så jäkla kul, vi skrattade högt flera gånger!

Vi bjöds på riktig show alltså!

Det var paus på 30 min i mitten, då käkade vi godis. Men så jäkla skönt med paus. Inga myror i brallan på kidsen och så fick tant Nina kissa. Alltså, jag har en fetisch. Känner mig alltid kissig när man sitter så att man inte kan kissa, sen slänger jag mig in på toan å så kommer det knappt nåt. Snacka om hjärnspöken!

Efteråt fick vi ju kila in i VIP-rummet och träffa ensemblen. Massor med folk därinne så vi blev inte så långvariga.

Milo blev i alla fall skitaglad över en liten snabb bild med Markoolio och en autograf på ett vykort. Han är så jäkla kul i föreställningen, kör finsk brytning rakt igenom och så jädrans roligt!

Det här är mattan! Det ser ni väl? Haha…Ja alltså flygande mattan. Han är också skitrolig!

Mysig söndagseftermiddag! Efteråt åkte vi hemåt, handlade och sen lagade jag den där söndagsmiddagen du fick recept på tidigare idag.

Nähä, nu ska jag kolla på Farmen!

Kram Nina

47
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Från land till land på 7 dagar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x