Hjälp mig?

Halloj finisar!

Hur har ni det? Längtar ni till våren? Vi som fick en sån härlig smak på våren på vår resa tänkte att snart kommer den ju till oss även här uppe i norr. Tji fick vi va? Hörde något om slutet på April. Say whaaaaaaat?

Men om vi nu ska vara liiiiite positiva och optimistiska så var det ju värsta härliga vårvädret idag. Stockholm bjöd på solig himmel och 5 graders värme. Blev ju glad ända in i hjärtat ju.

Hörni, nu måste jag fråga dig. På kryssningen så såg jag en hund som jag blev så himla kääääär i. Ska dom skaffa hund nu galningarna tänker ni, haha…. nä, men jag blev kär på riktigt och känner att jag skulle vilja börja googla lite och drömma. Kanske Majlis ska få en kompis nångång i framtiden. Vi är inga hundmänniskor men kanske kan vi bli?

Hjälp mig! Den var ”aprikos” som det heter i hundvärlden. Typ beige i vår värld. Den såg ut att vara en blandning mellan Bichon Frise och dvärgpudel typ. Alltså den var så söt så jag höll på att gå sönder. Stod i en sån dragväska gjorde den. Kan inte sluta tänka på sötisen.

Vad kan det vara för sort? Är det en blandras kanske? Hur får man tag på såna? Ja men du fattar, frågorna är många. Vet du? Hojta gärna till. Jag har googlat men blir inte klok!?

Ska kolla vidare på Robinson här.

Kram Nina

12
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Toypudel heter den minsta sorten och jag tror aprikos är en ganska vanlig färg på dem. Men det kan ju även ha varit en blandras du såg.

Det ENDA som gäller är att kontakta registrerade uppfödare via svenska kennelklubben. Gå aldrig aldrig till någon som ”kör vid sidan om”!!! Det finns godkända blandraser också, men det måste vara uppfödare som vet vad de håller på med. Både för djurens och blivande ägares skull.

Har själv haft en mellanpudel och kan verkligen rekommendera pudeln som ras! Dock så kräver ju alla raser kunskap och arbete, det finns inga genvägar. En liten hund behöver precis lika mycket stimulans som en stor, men på olika sätt. Börja googla och varför inte hälsa på hos några uppfödare?

Maja S
Maja S
6 years ago

Kan det ha varit en cockerpoo?
Eller vad den nu heter
DanskSvensk Gårdshund är också fina 🙂

Nästa inlägg

Morotskakemuffins

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x