Hårboll!

Gokväll!

Sitter och kollar ”Tina i fjällen”. Tycker det programmet är så trivsamt. Jag gillar henne. Hon känns genuin och äkta.

Är helt finito. Drog ju en snabb promenad och min foglossning gick upp igen. Ja du som inte vet det så har jag haft det sen jag väntade Milo. Idag på mensens första dag så trummade jag på och det kan jag inte för då går jag sönder. Så nu vankar som jag en anka tills jag fått sova och bäckenet vilat en natt.

Det var gött att ta en prommis. Gick i 50 minuter och närmare 5 km. Det är ju lite terräng stundtals på min runda. Älskar det, känns som man får jobba lite extra, även om bäckenet nu tackat för sig.

Hon den här har idag släppt mig ur sikte. Jag har jobbat hemifrån hela veckan så jag har knappt satt min fot utanför dörren, kanske känner hon sig trygg med att jag stannar hemma och törs släppa taget lite. Lilla tussan!

Men hörni, hon hårar som en kamel! Jag blir galen! De där vita katthåren är verkligen överallt. Har man svarta kläder och hon går förbi så har man en minikatt sitter på högerbenet. Jag har borstat henne 1 gång i veckan men nu när det verkar som hon släpper päls så behövs det nog mycket mer va? Idag borstade jag igen och så badade jag henne lite.

Milo var ut en sväng och kom in med det här fotot på min telefon…. ”Mamma, vad är det häääääär för nåt?” undrade han. Haha! Ja det är halva vår katt. Någon här skrev att man skulle kasta ut katthåren till fåglarna så det gjorde jag.

Vi har käkat massa matlådor den här veckan. Ja alltså, maten vi lagat kvällen innan. Äter du matlåda? Här en lins-spaghetti med kycklingfärsgryta till. Supergott!

Idag spikades datumet för makeup eventet jag ska hålla i. Den 18/4 kan du väl bocka av i kalendern kanske, ja om du är intresserad av smink alltså? ☺

Apropå smink och skönhet så är ni några som efterfrågat lite frisyrtips. Tänkte om jag kanske skulle göra ett sånt inlägg, skulle det vara kul?

Hepp, nu ska jag fortsätta kolla lite TV här, ha en fin kväll.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
6 years ago

Här är matlådor en självklarhet!

Sara
Sara
6 years ago

Hej du!
Min minsta son är 6 år, och sedan jag var gravid med honom så har jag, likt som du, haft kvar min ”foglossning”. Vissa dagar/veckor bättre, vissa sämre. Ibland gråter jag mig till sömns av värk, har jag gått för mycket, stått för mycket eller suttit för mycket kan det få konsekvenser för en vecka. Blir svårt att sätta sig, ställa sig, böja sig till marken osv. Helt galet!
Förra året började jag dock gå till en sjukgymnast, där fick jag reda på att det inte var foglossning utan något med musklerna sedan graviditeten, alltså var det samma smärta som jag hade då. Jag började få akupunktur, galet långa nålar rakt in i svanken där bak cirka en gång per vecka. Det hjälpte!! Hujedamej! Wow!
Dock blev det utomstående saker som gjorde att jag inte kunde gå dit en dag och sen bara rann allt ut i sanden.. Nu har jag lika ont igen. Måste boka tid igen!
Du bör kanske också kolla om du kan få den hjälpen? Så du slipper ha ont!
Ha en skön fredag, kramar!

Katrin
Katrin
6 years ago

Ja våra hårar också helt förskräckligt, hela huset känns ostädat och hårigt…

Nästa inlägg

God påskmat

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x