Spontant när det är som bäst!

Hej finisar!

Hoppas ni mår bra denna lördag? Vi har en lugn dag. Går i myskläder och gör just ingenting alls. Jag ska strax laga lite tacos åt oss till lunch. Vi skulle egentligen ätit det till fredagsmyset med det blev en spontankväll med grannarna.

Jag fixade lite AW till mig och Tony tills han kom hem efter jobbet. Det blev en mysig stund vid betongbordet. Musik i bakgrunden, snacka igenom veckan som gått, milo hade en egen liten AW med läsk och ostrullar som han älskar.

Spontant nog sms:ade jag Carola och frågade om de ville komma över? De ville dom så det blev ju hur trevligt som helst.

Majlis trivdes i Carolas knä, det förstår jag för hon blev både omhuldad och klappad på.

Efter AW hos oss blev vi bjudna hem till dom på lite mat till Lets Dance. Det bjöds på oxfilé, tonfisk, en härlig rostning av potatis, sötpotatis och morötter och så såser till.

Första gången jag testade tonfisk. Sååååå gott! Det ska jag verkligen äta igen.

De hade TV i köket så vi kunde faktiskt kolla in Lets Dance medans. Hur lyxigt?!

Det blev en jättemysig kväll hemma hos dem och timmarna bara flög fram. Plötsligt var klockan kvart i 11. Tur vi bor så nära, bara en liten kort promenad på 50 meter så är vi hemma. Milo höll sig vaken med hjälp av Youtube, annars hade vi fått bära hem honom. Men skönt när det är så nära….

Nu ska jag laga mat, sen ikväll ska vi träffas med Maria och hennes lille Noel på mat. Milo är taggad. ”Mamma, vi skrattar alltid så mycket ihop” sa han när jag berättade att vi skulle ses. Å det gör dem. Så de kiknar…..finns det något bättre än när ens ungar skrattar sådär vansinnigt mycket. Måste vara nåt de ärvt från oss morsor, för jag och Maria skrattar mycket ihop också. Vi måste ha samma humor hela högen! Haha….

Vi hörs godingar!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vindunken på hedersplatsen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x