Skamvrån

Gokväll finisar!

Här sitter jag i soffan och är mätt i magen. Ikväll lagade jag en glutenfri ost och skinkpaj. Fasen, det blev liksom fööööör god. Var svårt att sluta äta. Jag. Äter. Som. En. Hel. Karl.

Ämen det är galet verkligen. Jag har inget stopp. Det är för maten som jag är lite rund. Inte för att jag äter för mycket godsaker som man skulle kunna tro, nej…. utan för maten. Jag ÄLSKAR mat! Jag äter mer än de flesta skulle jag säga. Sååå svårt att ära mindre när det får plats mer….haha!

Lite äggstanning och den färdiga pajen har vi här. Ruskigt gott blev det som sagt. Milo åt med god aptit och då blir ju jag alltid så glad.

Många är gångerna man fått truga och laga mat som man vet att han garanterat äter. Men sen vi började med tillskott så är hans aptit en helt annan. Du ska få receptet på den här pajen sen, gjorde vääääärldens bästa glutenfria botten till den om man får säga det själv.

Här har ni min fina gammeldagsa pojke. För att ha svängt ihop detta på bara några minuter så får man ju vara riktigt nöjd. Tog ett par shorts utanpå ett par svarta långkallingar. Sen blev det vit skjorta och vattenkammat hår. Tog också ”finskorna” som inte var så fina efter en skoldag.

De har bugat, nigit och bockat hela dagen. De hade fått räcka upp handen och ställt sig upp när de skulle prata. Några hade fått stå i skamvrån. De hade också fått leka gammeldagsa lekar på rasterna. T ex kula. Han hade fått ihop 3 kulor under dagen. ❤ Han tyckte det var så himla kul.

Jag minns än idag när vi hade en sån dag i skolan. Det var sååååå kul! Alla gick all in minns jag så det var verkligen häftigt. Kul när de anordnar sånt här tycker jag.

För mig blev det bara en massa jobb vid datorn idag. Var riktigt skönt att få åka och handla och titta på annat än in i datorn hela tiden.

Imorgon ska jag göra nya fransar. De har verkligen hållit så himla bra den här gången. Var ju en evighet sen jag gjorde dem. Ska bli skönt att få nya imorgon dock då det nu börjar bli lite glesa.

Här brinner en brasa då jag varit så frusen idag. Nu ska jag lägga mig bredvid min karl i soffan bredvid brasan här och mysa lite. Kolla TV och kanske slumra lite. Det är bland det bästa jag vet, kraven för vad som är härligt sänks på något sätt när man blir äldre. Numera kan jag se fram emot våra kvällar i soffan hela dagen. Höjdpunkten på dagen liksom! ❤

Hoppas du haft en bra dag och trevlig kväll till dig.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Du borde ge ut en bakbok med enbart glutenfritt!!! Just sayin’….

Helena
Helena
6 years ago

Tar gärna emot tips på tillskotten du ger din son

Nästa inlägg

Mässing i köket

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x