Fynda inredning

Inlägget innehåller reklam för Inreda.com

Häromdagen pratade jag med bästa Annelie på Inreda.com. Hon berättade att hon hade 20% rabatt under påsken på Inreda.com. Det finns så mycket fint i hennes webshop. Jag har några godingar här hemma.

Dessa härliga >>återvinningsrör<< som jag har i köket kan du fynda nu t ex. De har gjort att jag börjat återvinna gamla värmeljus. Det gjorde jag inte förut. Inte gamla lampor heller faktiskt….men nu är vi superduktiga att återvinna allt det faktiskt.

Mitt fina >>zebrafat<< och den superfina >>glasvasen från Ernst<< också.

Du har väl inte missat de här underbara >>porslinet från Pottery Jo<<? Jag älskar mina fina kakfat som jag har från Pottery Jo. Vågade ju t.o.m massa färg på dem i Kaffestugan. Vet inte HUR många som frågade var de var ifrån? Förstår att dolk undrade för de är så himla fina.

Kvista in och kika om du hittar något härligt hos Annelie. Då blir hon glad! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ullis
Ullis
6 years ago

Hej!
Jobbar på ett LLS boende där våra brukare har lite olika jobb.
På ett av ställena återbrukar dom just värmeljus. Själva aluminium hållaren skickas till Thailand där man tillverkar benproteser. Hade aldrig hört detta förens jag gjorde studie besök på hans jobb. Blev sååå imponerad. Så här sparas det på utbrunna värmeljus.

Nästa inlägg

Påsktradition

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x