Effektiv timme

Godmorgon!

Har ni påsklov tro? Det har vi, och inte. Vissa av dagarna kommer innebära jobb och andra lite ledigt. Milo är ledig i alla fall men idag är han med oss till storstan på några möten.

Jag ska ha ett spännande möte nu på förmiddagen. Så jädrans värdelöst när man skriver så egentligen men jag är så sjukt taggad på det här nu och längtar till jag får säga. Det är lite som när man är liten och inte får berätta en hemlis och man måste gå ut i skogen och berätta för ett träd så man inte spricker. Haha….

Tvättade håret i morse och ser ut som en slickad katt i frillan. Så typiskt nytvättat hår. SNARK… Ingen styrsel what so ever. Bara ett hår som vill slicka skalpen. Ett par dagar så är det perfekt….även om jag älskar känslan av nytvättat hår. Aja, man kan inte få allt här i världen.

Har suttit och jobbat här i bilen innan mitt möte. Var liksom 1 hel timma för tidig. Well well, det gör inget. Har fått iväg massa viktiga mail här nu så det blev en effektiv timme. Yes!

Vi hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hejdå!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x