När något värdefullt försvinner…

Godmorgon alla härliga!

Hoppas ni fått sova gott. Själv sover jag alltid lite knackigt när det är fullmånetider. Nu börjar den tack och lov att minska i alla fall…. känner du av fullmåne? Jag gör det nästan alltid, blir liksom orolig i kroppen. Det sägs ju att jordens dragningskraft påverkas av fullmåne så inte är det väl helt konstigt att man reagerar. Jag som är känsligast i norra Europa gör det ju definitivt.

ÄNTLIGEN kan jag berätta något riktigt riktigt kul för dig. Du vet ju att jag var på det där mötet igår va? Ska berätta om det lite senare.

Var så skönt när båda min möten från igår var klara och vi äntligen fick lite mat i magen.

Vet faktiskt inte vad Tony gör på bilden, haha…. men vi stannade till på Waynes Coffee och åt. Jag tog en filodegspaj som var helt glutenfri. Smakade magiskt gott!

Ringde ett samtal under tiden. Ni förstår….jag har tappat bort mina giftasringar och mitt fina armband från Emma Israelsson. Har letat som en tok och sen kom Tony på att jag ju tog av mig dom på sjukhuset när jag skulle opereras. La dom i den där lådan i bordet bredvid sängen ni vet. Sedan glömde jag dom där….

Men så ringde jag till sjukhuset igår och fick veta att de inte alls var där. Så ledsen, förmodligen är det väl stulet då. Någon efter mig kanske har tagit det? Vad sjutton gör man nu? Känns konstigt att köpa nya ringar och det inte är dom som man förlovade och gifte sig med. Jag vet ju att många byter ringar efter en tid men för mig var affektionsvärdet så högt på just dessa ringar.

Dessutom känns det så tomt på fingret nu. Som att något fattas hela tiden. Nä, inte alls kul.

Nej hörni, nu ska jag gå upp här. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Långsökt kanske med kolla hos polisen eller gör en förlustanmälan. Om nu någon på sjukhuset lämnat in dem….? Har så jäkla svårt att tro att en random person efter dig i samma sjukhussäng vill ha dina ringar!! Själv hade man ju tveklöst sagt till personalen eller själv lämnat dem till polisen!

Har du kollat alla väskor, fack, fickor, necessärer? Du kanske bara slängde ner dem nånstans när ni skulle hem från sjukhuset?

Håller tummarna att de kommer till rätta!

niinis
niinis
Reply to  Anna
6 years ago

Ja men så tänker jag också, man vill inte tro att någon stulit dem. Men tänker att de skulle lämnat in dem ju.

Har letat överallt. Så ledsen….

Maria
Maria
6 years ago

Läser ofta din blogg, till en början för stt få glutenfri inspiration men du tipsar blandat så det har jag slutat med. Men gillar din blogg ava ndra anledningar så läser vidare. Men förstår inte riktigt, varför väljer du ofta glutenfritt men inte alltid?
Pajen du skev om i detta inlägg, var den verkligen glutenfri? Filodeg är med gluten? Blev du lurad? Vad får det för konsekvenser för dig? Jag tål gluten men inte min man o mina barn, de blir riktigt sjuka om de får i sig gluten så för dem gäller det strikt glutenfritt.
Tack för en bra blogg! Hoppas dina ringa kommer till rätta!

niinis
niinis
Reply to  Maria
6 years ago

Vi frågade om detta var en glutenfri filodeg och det var det enligt killen som jobbade.

Jag tål liten mängd gluten och äter glutenfritt för att jag har IBS. Rekommendationen för IBS är att avstå laktos och gluten. Märkte också en stor skillnad i antalet IBS skov när jag började utesluta just gluten och laktos.

Så anledningen till mina glutenfria recept är inte intolerans utan för att jag mår bättre av att avstå och undvika så mycket jag kan. Sedan bakar jag sånt med gluten i också så då blir det naturligt att även dela med mig av de recepten också.

Tack själv för att du läser! ❤️ Ja, jag hoppas också de kommer tillrätta!

Skatan
Skatan
Reply to  Maria
6 years ago

En fråga… vad är det som säger att den filodeg som pajen Nina åt inte var glutenfri.. ? Jag förstår faktiskt inte vad du menar- varför skulle ett fik eller en restaurang ”lura” någon.. kom igen ? Som du skriver om någon som inte tål gluten får i sig det blir dem ju riktigt sjuka.. ingen skulle väl vilja riskera att ens kunder kan insjukna på grund av deras mat.

Karin
Karin
Reply to  Maria
6 years ago

De kan väl ha gjort glutenfri filodeg men jag har också ofta reagerat på att det blandas gluten- och laktosfritt med det motsatta.

Amanda
Amanda
6 years ago

Polisanmäl, samt kontakta avdelningschefen på avdelningen. Detta kanske inte är första gången det händer på avdelningen, och i så fall är det bra att det kommer fram till chefen. Hoppas så att du får tillbaka dina smycken

Nästa inlägg

Lill-Babs ❤️

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x