Det här med bloggen

Inlägget innehåller annonslänk och reklam för NordicFeel samt reklam för Inreda.com.

Halloj finisar!

Tack för att jag får ha världens bästa läsare. Jag vet att ni är många här inne och läser, faktiskt flera tusen varje dag. Läskigt på något sätt. De dagar man har 12.000 pers inne kan man få lite scenskräck. Men jag försöker att inte tänka så mycket på det. Tänker att något är väl kul att läsa här eftersom ni är så många.

Sen fortsätter jag bara skriva. Den senaste tiden har jag dock haft lite funderingar på min framtid. Ja med bloggen och allt. Jag var t ex på ett möte angående bloggen nu i veckan. Jag antar att man får såna här perioder i livet när man bloggat sedan 2003. Men som det känns nu kör jag på…mycket tack vare er, och för att ni är många. Älskar såklart era avtryck, om än bara när ni ger ett litet klick på hjärtat.

Kände bara att alla funderingar ändå gjort så att jag slutligen hamnar hos er i mina tankar. Alltså hos er som läser. Det känns ju som vi är ett gäng, ett kompisgäng nästan. Ni känner mig, men inte jag er lika bra…vilket är förståeligt. Det är ju lite så en blogg funkar. Men jag kan ändå känna kärlek från er, att ni återkommer hit och vill fortsätta läsa är min ”cred” om ni fattar vad jag menar. Det får mig att vilja fortsätta och fortsätta brinna för det här med bloggandet.

Ville bara ni skulle veta det! ❤ Tack!

Åter till min dag. Efter våra möten idag tog vi ett besök på Forum Gallerian. Jädrans vilket trevligt köpcenter. Har varit där och fikat tidigare men aldrig gått runt. Tyckte det var jättemysigt där.

Jag började med mat och slutade med en fika. Är så sugen på allt igen….pms:en är här nämligen.

Var in på Royal Design och kikade. Ämen, så mycket jag hade kunnat plocka med mig direkt.

Skulle vara härligt och uppdatera alla frukostskålar med Ernst.

Underbara EOS lampor. Jag tycker dom är helt ljuvliga verkligen.

Stod och kollade underläggen, du vet dom svarta i smide. Det står olika städer på dem.

Jag samlar ju på dessa Salter. Så goda!

Dom här vattenslangarna har jag kikat på hos Annelie på Inreda.com. Vi ska köpa en hos henne men vet inte om vi ska ha en svart eller grå!? Vi har ett rött hus med gråa knutar så då kanske grå vore bäst? Vad tycker du? Älskar renhornen och att man kan byta munstycke på slangarna till lite roligare varianter.

Kolla bara den här hos Annelie, du hittar den >>HÄR<< (halva priset nu såg jag). Slangarna, renhornen, slanghållare och resten av munstyckena hittar du >>HÄR<<.

Här stod jag och kollade på den rökfärgade runda spegeln. Såååå snygg! Skulle vilja ha en sån i hallen men har liksom ingen vägg som passar. Kanske om jag flyttar på skohyllan kom jag på nu……hmmm….

Hörni, fick en läsarfråga! Just idag hade jag det här >>läppglanset<<. Älskar det. Det sitter bra och är vårdande. Det är väldigt behagligt och doftar och smakar gott. Den ljusar upp lite, precis det Lisa efterfrågade. Det här är nummer 04 som heter Petal Shimmer.

Nej, nu är det dags att fortsätta titta på Bonde söker fru. Ääääälskar ju det programmet verkligen.

Imorgon är det fredag och jag kan bara konstatera att denna påsklovsvecka verkligen gått i raketfart.

Återigen! Tack ifrån hjärtat för att ni hänger här med mig. ❤️

Ha en fin kväll!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva N
Eva N
6 years ago

Tack för att du bloggar

niinis
niinis
Reply to  Eva N
6 years ago

Tack snälla Eva!

Katrin
Katrin
6 years ago

Fina du! Du ska veta att jag läser din blogg flera gånger varje dag, så fort det kommer ett inlägg. Din blogg är den bästa jag hittat, du skriver om allt på ett så bra och naturligt sätt ❤️ Och jag har saknat din podd ända sen du la ner din förra, så jag ser jättemycket fram emot din nya med Gert!
Jag hoppas verkligen att du trivs med ditt jobb som bloggare och vill fortsätta, för Du betyder jättemycket! Sen är det klart att man ibland tröttnar totalt på sitt jobb och undrar om gräset är grönare på andra sidan, det är ju inte så konstigt (men oftast har gräset samma färg efter ett tag, har jag märkt).
Tusen kramar!

niinis
niinis
Reply to  Katrin
6 years ago

Åh tack för dina rader. ❤️

Ja det går helt klart upp och ner det där. Ena stunden undrar jag om jag verkligen ska dela med mig som jag gör och sluta helt och hållet, ägna mig åt något helt annat. Men sen landar jag liksom här igen – med er.

Tack för pepp! Kram ❤️

Malin
Malin
6 years ago

Det är vi som ska tacka som får följa dig! Jag gillar verkligen blandningen av allt du skriver om. Men jag är dålig på att kommentera. Stor kram!

niinis
niinis
Reply to  Malin
6 years ago

Tack Malin. ❤️ Men du kommenterade nu, icke att förglömma. ❤️ Stor kram.

Madde
Madde
6 years ago

Hej! Jag hoppas du vill fortsätta att dela med dig av ditt liv! Kikar in varje dag. Uppskattar din blogg för att du är en genuin och varm människa – en sådan man vill gå och ta en fika med du verkar ärlig, omtänksam och tar upp både livets fram- och baksidor. Jag är i din ålder, två barn på 8 och 11, jobbar med marknadsföring på ett it-företag och älskar trädgård, matlagning, resa, inredning och min familj. Så, nu känner du mig lite bättre stor kram

niinis
niinis
Reply to  Madde
6 years ago

Men hörru vilka fina ord! ❤️ Blir alldeles varm. Tack fina! Så himla kul att du berättade lite om dig själv. Det uppskattade jag verkligen. Kram ❤️

Nästa inlägg

Let’s do torsdag!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x