Kvalitetstid

Inlägget innehåller reklam för Ossoami 

Hej älsklingar!

Jag har liksom fullt upp att njuta av helg. Känns som jag verkligen behövde bara vara den här helgen. Magen har varit så jobbig men som jag skrev igår, jag vill njuta av helgen och min lilla familj. Idag är äntligen magen bättre, jag kör med något som heter Iberogast när det är som värst. Droppar man tar 3 ggr per dag och faktiskt så hjälper dom bra på mig.

Lite bilder från helgen….

I fredags eftermiddag åt vi första mjukglassen på torget. Den är låglaktos och en av anledningarna att den brukar funka på mig. Så gott!

Vi var också och kikade in i exets hus som dom bygger. Det kommer ut till försäljning snart, det kommer bli hur fint som helst.

I lördags var vi till Erikslund med mina föräldrar och syrran och hennes lille Edward, mosters älskling.

Milo hade på sig nya jeans från Ossoami. Har ju pratat om dem förut. Väääärldens hållbaraste jeans. Har ALDRIG gått sönder någonstans. Dessutom ärver Milo alla sina jeans till kusin Neo. De används lika mycket som vi använder dom och de är inte en tillstymmelse till att de är på väg att gå sönder. Då har ändå dessa flera år på nacken.

Var tvungen att leta upp när jag först tipsade om dessa jeans. Det var 2014, dessa jeans på bilden nedan bärs alltså idag av kusin Neo och är hela fortfarande fast de båda är ”åka på knäna” ungar. Finns ju inget bättre betyg.

Han har även ärvt dessa från 2015.

Så, vill du ha ett par hållbara jeans till kidsen kan jag svära på att dessa är bäst. Finns i mjukisbralla och tajt modell av jeans också. Kika in på Ossoami.

Igår kväll sen så åkte vi till kompis Maria och käkade pizza och snackade vid hennes köksbord till sent in på kvällen, detta var den enda bilden jag fick. Haha…. Bra bloggare?

Tills idag hade vi bestämt med mamma och pappa att vi skulle åka och kika på flyttfåglarna. Eeeeh, låter som jag är 125 år gammal kanske…men tranor fascinerar mig. Jag tycker dom är vackra och ståtliga. Jag har levt i vår lilla småstad sedan jag föddes och hade ingen aning om att vi har ett naturreservat bara strax utanför stan.

Milo hade fotbollsmatch som vi helt missat så Tony kvistade till samlingen med Milo och vi åkte ut till Hjälstaviken  för att snabbt kolla om vi såg några och sen åka till Milos match.

Det började himla lugnt och fint och vägen såg torr och härlig ut att vandra på.

Sedan såg det ut såhär. Sunkmarker alltså. Vi hade ju dessutom varit så väldans duktiga och tagit på oss gummistövlar….eller inte. Vad tänkte vi med? Haha!

Det här var fåglarna jag såg, och det var canadagäss. Näääärå… mina föräldrar hade med sig kikare så vi kunde kolla långt bort. Men inga tranor sågs till tyvärr, vi hörde dem men de visade sig inte för oss.

Sen såg det ut såhär så vi kunde inte fortsätta. Får bli nya tag om någon vecka igen. Hoppas på att kunna se tranor då.

På vägen tillbaka till bilen sen så såg vi det här ursöta fågelboet som var byggt i en liten gren. Ååååh! ♥

Nu är vi hos mamma och pappa och ska äta grillat. Jag och Tony tappade det totalt nyss och blajade ur totalt på min Instagram. Haha…. kolla min story om du pallar med lite barnslerier och dåliga skämt.

Nu ska vi äta. Vi hörs sen!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
Johanna
6 years ago

Ah men vad jag skrattade igår när jag såg dig och Tony på Instagram 🙂 Tack för att ni gjorde min söndag! Kram

Erica
Erica
6 years ago

Alltså ni var verkligen jätteroliga!! Kanske ni kan börja göra sketcher tillsammans!! Jag älskade din finlandsvenska dialekt!!
Jag fick mig verkligen ett gott skratt!!:D

Nästa inlägg

Thaikyckling med jordnötter

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x