Imorgon börjar det!

Halloj!

Vi sitter i bilen på väg till Västerås nu. Idag har jag en sån sjuk ”fuldag” apropå det jag skrev om här tidigare. Det är oftast på ”fuldagar” som jag brukar träffa läsare. Haha… lite ironiskt sådär. Men what the heck som Milo säger, lika bra ni får se verkligheten som det verkligen ser ut. Haha!

Imorgon ska vi spela in vårt första avsnitt av podden. Så spännande och kul. Vi ska sitta på Cafe Magnifik här i småstaden, kl 11 börjar vi och folk får mer än gärna kika förbi om ni vill (ja ni som har vägarna förbi alltså).

Vi har en Facebooksida och en Instagramsida som ni gärna får följa. Där kommer det dyka upp lite smått och gott och också info om när det finns nya avsnitt att lyssna på.

Nu är vi på IKEA. Vi hörs sen.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Renoveringsplaner

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x