Morrn

Godmorgon alla härliga!

Jag ropade hej för tidigt med min IBS. Slutade med iberogasten och tänkte att skovet var över. Nu får man börja om…

Något som är skönt är att det hjälper för stunden att promenera. Det släpper helt under tiden faktiskt. Det var en kylig promenad men faktiskt skönt ändå.

Nu ska jag köra Milo till skolan, sen hem och leta upp muddväven som jag ska klä om dynorna i husvagnen med. Sen måste jag jobba lite innan jag åker till verkstaden igen.

Vi hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madeleine
Madeleine
6 years ago

Usch vad tråkigt med magen.. Jag brukar oxå ha problem och vet hur jobbigt det kan va. Jag fick ett tips av en vän att riva 2cm ingefära och svälja det varje dag, jag brukar blanda med lite citronjuice för att mildra smaken lite. Har funkat för mig, uppblåstheten och det onda försvinner, nu vet jag ju inte om du har samma problem men testa, för mig funkar det klockrent. Äter även probimage varje dag. Kram

Lotta
Lotta
6 years ago

Så fin husvagnen blir vilken skillnad. Skulle inte information om ditt makeup event komma här eller är det jag som har missat det?
Ha en härlig dag.

niinis
niinis
Reply to  Lotta
6 years ago

Tack!

Här har du den infon: https://niiinis.se/2018/03/29/makeup-kvall/

Minna
Minna
6 years ago

Fin vagnen blir

Mathilda
Mathilda
6 years ago

Hej! Har du testat FODMAP? Kolla upp det på Bellybalance.se, det kanske kan hjälpa dig med din IBS. Kram!

Åsa
Åsa
6 years ago

Min IBS och uppblåsta mage försvann samma dag som jag slutade med alla typer av spannmål. Det var inte gluten som var problemet utan troligen alla fiber som spannmål innehåller och som min mage och tarmar inte gillar. 8 år senare och magen är fortfarande nöjd. Jag har inte fått en enda attack sedan jag slutade med spannmål och fisarna är ett minne blott:-)

Nästa inlägg

Romsås

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x