Pink bathroom

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Inreda.com, Cellbes och NordicFeel.

Halloj! ♥

Här sitter jag och jobbar lite och tiden har bara flugit fram verkligen. Det blev en tidig morgon för oss så vi har ju varit uppe i all evighet. Milo har haft huvudvärk inatt så han fick stanna hemma idag.

Jag har en hel del hemma som behöver göras. Tvättberget har växt. Högen med ren tvätt är ännu högre. Känner ni igen det? Fasen alltså, vika kläder är ju så fruktansvärt tråkigt. Måste nog hitta en bra podd att lyssna på under tiden. Milo ville ha äggröra så nu har jag just stekt det, blev två ägg och fröknäcke för mig. Har världens godaste recept på fröknäcke HÄR. Nyttigt och så otroligt gott. Till ägg är det verkligen en höjdare. Tar man en stor bit av det brukar jag ta två ägg och mosa det lite, sen skivar jag på avokado och sen har jag på örtsalt. Räcker som lunch och man blir galet mätt. Sen är det fasligt gott!

Lite nytt i badrummet som jag tänkte visa er. Världens finaste tvättkorg designad av självaste ERNST. Löööve it! Den rymmer massor och är så fin att ha stå framme. Du hittar den HÄR.

Jag har också tagit in lite rosa i badrummet. Med små medel kan man ändra hela känslan i ett badrum. Dessa handdukar har jag både som VOLUSPA ljuset är ett av mina favvodofter, älskar att ha doftljus i badrummet tänt på kvällarna.

Jag bytte också skynket till vårt utrymme i badrummet där vi har varmvattenberedaren står. Blev så fint med dessa gardiner i sammetslook i mörk ljungrosa. Jag bara älskar färgen.

Ja det var lite bilder hemifrån vårt badrum. Ni var många som skrev att ni gillade bilder på inredning så jag ska bbli bättre på att dela med mig.

Nu ska jag jobba vidare här.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Podd-dag!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x