Godmorgon FINFREDAG!

Mornings!

Hej och välkommen FINFREDAG! Har just kommit hem efter att jag lämnat Milo till skolan, nu måste ja sätta mig för att jobba. Sen hoppas jag hinna till Vagnhild en sväng också. Har ju så mycket jag vill visa dig därifrån också. Har hänt en hel del med den gamla damen. Från en sunkig 80-talare till en uppsnofsad lady som absolut kan kvala in bland de moderna husvagnarna. Jäklarns så glad hon ska vara Vagnhild när vi tar ut henne i sommar. Hoppas kunna tjuvstarta redan under valborg och sen midsommar.

När Milo piggat på sig efter sin något jobbiga natt åkte vi till f.d grannens restaurang och åt lunch. Helenas Kök har en supergod hälsosallad som jag brukar äta.

När Tony kom hem från jobbet så åkte vi på en liten Pokemonjakt, japp…Milo har kommit på det igen. Fick se dessa ljuvliga krokusar på vår tur. Hej våren! Dom sitter ju verkligen där och utbrister ”Här är viiiiii”!

Vi öppnade t.o.m taket på bilen, så varmt och skönt var det! Jag älskar verkligen varje sekund av värme som kommer nu.

När vi kom hem sen så gick jag en promenad. Kolla in hur vackert det var? Isen på väg bort och solen som sken så vackert innan den sjönk ned i horisonten. Härligt att se hur våren verkligen är på intågande även om den är sen.

Nä, jobba sig lite här nu. Planerar ju Makeup kvällen för fullt. Det finns fortfarande massa platser kvar så missa för bövelen inte det nu. Du kan läsa mer HÄR!

Sen blir det till att fixa sig lite extra idag när det är FINFREDAG och allt. Vi hörs sen!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ursula
Ursula
5 years ago

Ha en go helg

Louise
5 years ago

Detsamma, ha en fin fin fredag!

Nästa inlägg

Glutenfri ost och skinkpaj med fetaost

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x