Starkt som attans!

Inlägget innehåller annonslänk och reklam för NordicFeel.

Men hej på er!

Var uppe tidigt idag, målade klart en tavla som jag målat på ett tag, städade lite och sen var det dags att åka till Västerås för att kolla på lite träningsredskap.

Efter träningskollen så besökte vi YumYum. Fick tipset av Elliot som skulle dit med några kompisar.

Tony käkade så starkt så svetten rann i nacke och ansikte. Helt galet! Undra tro hur det kommer kännas när det ska ut? Jag tog en kycklingwok, inte så jätteimponerande men eftersom min mage varit lite känslig nu så törs jag inte reta den med starkt, gluten och sånt.

Härni, igår kapade jag av löshåret till den här längden istället. Fick nåt ryck. Nu är det lika långt som mitt eget men mycket fylligare.

Använder en produkt nu som är så överjäkligt bra alltså. Ja ni vet ju att allt mitt hår pajade när jag blonderade mig så nu måste jag verkligen använda toppenprodukter för att få bort allt torrt och skadat så mycket som möjligt.

Den här produkten, Loreal serie expert 10 in 1, är en spray som du kan ha i både vått och torrt hår. Det är en beskyddande spray till färgat hår. Sprayen har inte mindre än 10 egenskaper:

1. Skyddar färgat hår,

2. smidighet,

3. Glans,

4. Jämn färg,

5. Håret upplevs få mer fukt,

6. Lätt att reda ut,

7. Stöd vid styling,

8. Motverkar försvagat hår,

9. Motverkar kluvna toppar,

10. Motverkar frissigt hår.

Dessutom så torkar mitt hår i raketfart när jag fönar det. Den doftar magiskt gott. Så pass gott att jag går och sprayar i det lite då och då bara för att. Haha…. En riktigt jäkla bra produkt som jag är svinnöjd med. Håret blir blankt, får bort allt friss, vårdar och gör stråna sådär följsamma och fina. Höll på att glömma, det är värmeskyddande också!

Nu ligger jag här och får fotpill! Så jädrans skönt. Har vinkat av våra vänner Åsa och Micke. De var här och hälsade på, fick en såååå vacker bukett med papegoj tulpaner, vackraste tulpanerna som finns. Får bli sån riktig blomfotografering imorn med andra ord.

Ha en mysig kväll nu hörni.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina S
Carina S
5 years ago

Tack för alla bra tips på produkter o smink! Jag köper mkt du skriver om o jag blir alltid super nöjd! Kram kram

niinis
niinis
Reply to  Carina S
5 years ago

Vad roligt att du gillar! Jag skriver ju alltid till er om det är något jag gillar extra mycket, så jättekul att du också blir nöjd. Kraaaam

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x