EFIT – Pinsamt

Skulle du våga visa innehållet i din väska? Haha….alltså det finns några saker i livet som jag alltid är lite skamsen över. En av dessa saker är mina väskor. Det är alltid fullständigt kaos i dom!

Med en snabb titt i min väska här kan man konstatera att där finns allt från påsklämmor till servetter och alvedon.

Men vafasen, så pinsamt! Alltid när jag sätter mig i möten osv så är jag noga med att stänga mina väskor. Alltså dra igen dragkedjan. Jag skulle svimma av skam om någon skulle snegla ned i min väska. Haha….. å så visar jag den för tusentals läsare istället.

Nä men jag tänker om någon känner igen sig? Har du ordning eller är du en slarver som jag?

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ewa
Ewa
6 years ago

Haha precis så är min väska. Stänger alltid dragkedjan så ingen kan se in. Men barnen säger att det är världens bästa väska för ALLT som de kan tänkas behöva finns där i. Allt från alvedon,plåster,tuggummi,kritor,godis och rena strumpor mm .

Tack för att du förgyller min dag varje dag med din underbara blogg.

Lotta
Lotta
6 years ago

Hihihi, nu rodnar jag med Nina, har precis likadant i min väska, där finns allt!!☺

Nästa inlägg

EFIT – Byta ställe

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x