ANNONS

Vagnhild blir som ny….

/

Men oj, här gapar det tomt! Jag var helt säker på att jag lagt in ett inlägg i morse men det hade jag ju inte. Bara påbörjat inlägg minsann.

Jag är i husvagnen. Alltså, det är sån kaos. Jobbar lite vid datorn som står på bordet samtidigt som jag sätter tapet på toaletten. Här är det multitasking som heter duga.

Nu har jag satt den här tapeten i alla fall. Skulle vara en annan egentligen men den kändes så brokig så jag blev stressad. På toa måste man få sitta i lugn och ro ju.

Tapeten har jag köpt på Rusta ifall någon undrar. Tycker den blev jättefin! Nu är det bara det krångliga kvar. En ny bänkskiva som vi ska ha ett handfat på som vi själva tillverkat till handfat, det är egentligen en salladsskål. Tror det kommer bli jättefint! Eller i min hjärna blir det de! Sen hur verkligheten blir, ja det får vi se?

Måste fortsätta, vi hörs sen igen!

Kram Nina

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00