Husvagnsfix

Hej fina!

Har just skrivit av mig lite på Instagram. Ibland får jag sån vansinnig prestationsångest över Instagram. Min tanke med min Instagram är att inspirera och glädja. Jag tänker också att det kanske är därför som de allra flesta följer mig där? Men så ibland känner jag ba nääääää….inget är rätt. Inte tillräckligt inspirerande, kul eller härligt. Då skiter jag i det. Bara lägger ned. Lägger inte upp något på dagar för just av den här anledningen. Har jag pms är det ännu värre, då skär det sig fullständigt. Hur taskig är man mot sig själv? Ställer krav även om det egentligen handlar om en sketen instagrambild.

Men nu har jag fått pepp där, jag måste sluta med såna här dumheter ju. Kan inte hålla på och pressa sig själv i alla lägen, feg är ohållbart!

Sämst bilder men här ser ni i alla fall skillnaden rätt bra!

Mörka bilder men här ser ni dynorna som jag bytt ut och idag la jag in matta i hela husvagnen. Vagnhild kurrade högt.

Jag var så sjukt effektiv idag. Så najs när man har flyt. Mattan var ju lite meckig att lägga men det löste sig fint med den – vilken sjuk skillnad det blev. Imorgon hoppas jag få lite ljusare bilder på allt! Vi ska få upp bänkskiva på toan och sen ska handfatet fästas. Sedan är det nog bara två kranar, en pump och det utvändiga kvar.Nä, nu sova! Ha en fin kväll!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lite nytt i trädgården

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x