Hänger inte med…

Hej fina!

Tack snälla fina ni för alla fina kommentarer. Det är som att ni vet vad ni ska skriva när jag blir ledsen och låg. Det hjälper verkligen. Nu var det ju helt annat att komma in och här och läsa.

När vi kom hem från jobb så packade vi fotbollsväskan och sen var det vidare till träningen. Milo älskar sin fotboll men idag var han lite tröttmössa. Han åt som en häst när vi kom hem så han var nog hungrig. Han åt ändå lite gröt innan vi åkte till träningen. Jag tror att han växer så det knakar just nu.

Som jag skrev så skulle vi gå ut och gå lite. Medan Milo tränade så gick vi en sväng, började regna på vägen men vi knatade på ändå. Rätt skönt ändå att gå i lite regn.

Det är inte förrän nu som vi lämnar Milo på träningarna en stund. Det är inte många föräldrar där längre för att titta, för bara ett par år sedan stod nästan alla där. Vi tycker iofs att det är lite kul och stå och titta när han tränar men vi känner ju samtidigt att det säkerligen är lite bra för honom att bli lite självständig och fixa träningarna utan att vi är med hela tiden.

Vi är lite hönsmorsa och hönsfarsa sådär kan man säga. Hänger inte riktigt med i svängarna tror jag. Haha….

Nu blir det soffan och TV här en stund innan jag säkerligen somnar rätt snabbt.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
5 years ago

Så var det för mig med. Jag stod typ ensam kvar o tittade på dotterns träningar .

Katarina
Katarina
5 years ago

Ang headern så kan jag nog tycka att den blir väldigt stor när man går in via data. Ser bättre ut på mobil och surfplatta. Kan dem inte justera lite grann i layouten?

niinis
niinis
Reply to  Katarina
5 years ago

Tyvärr inte, du får nog stå ut med mitt stora huvud.

Nästa inlägg

Snyggbralla

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x