Fladdernassarna är utsläppta för helg

Halloj i stugorna!

Oj, vi la oss i sängen på eftermiddagen för att slökolla lite Youtube-klipp. Det var sååå skönt! Kruxet är dock att tiden går så fasligt fort när man ligger sådär. Huxflux var klockan sju och vi hade inte ens börjat tänka på mat.

Här hemma sladdrar jag runt utan bh med mina fladdernassar och bara slappar och har tagit helg. Erkänn att du kollade ned nu för att se om det syns? Haha….nääärå, du kanske inte är lika tuttig som jag är i min hjärna.

Liljorna är inköpta och står nu och bara väntar på att slå ut på betongbordet. Älskar liljor. Så vackra och ståtliga.

Fick ett pressutskick i veckan på fler Pukka teer. Night time och RELAX hette dem. Syns det att jag gillar Pukka? Älskar det tet. Det är naturligt koffeinfria och ekologiskt odlade. Smakar mycket och GOTT och så finns det massor att välja på. Tips tips.

Haha, ni som följt min blogg ett tag vet ju hur vi har det med dukningen i den här familjen. Ikväll var det Tony som dukade upp tacosen. Hahaha…. Han är så söt, å han har retat gallfeber på mig genom åren må ni tro. Han tänker praktiskt. Mindre disk. En annan tänker fint och opraktiskt. Jag skiter fulla fasen i om det blir mer disk, bara det är fint dukat! Ja du förstår att det slår lite fel ibland. Kolla bara burken med majs också? Han kan också slänga fram en påse med bröd på morgonen.

Men jag älskar den där praktiska karln djupt. ❤ Att han slänger fram papptallrikarna en fredagkväll, ja vafasen…det finns väl en miljard värre saker.

Har ni sett att de släppt kalendern för kosläpp? HÄR hittar du den. Jag har aldrig varit på det, i år ska vi tammetusan försöka få till det. Men det verkar som man måste vara snabb och boka, det verkar bli fullbokat på många platser!

Imorgon ska vi åka upp till Kungsträdgården och fota lite körsbärsträd. De har slagit ut nu och jag tycker det är bland det vackraste som finns! Så det blir till att strosa i storstan.

Sen tror jag vi ska besöka Wienercafet. Den finns med på listan över Stockholms bästa caféer, den listan hittar du HÄR! Alltså jag älskar den listan och ska försöka beta av alla. Ett hett tips om ni har en dag som ni inte gör något på, då är det perfekt att ta en tur till storstan och besöka nåt härligt cafe. Åker ni i helgen tipsar jag om att besöka Kungsträdgården och körsbärsträden också.

Slutligen så måste jag bara tipsa dig om den här boken. Jag har just läst det för Milo innan han skulle sova. Barnen i Kramdalen har skrivits i samarbete med organisationen ”Treskablinoll”. 10 kr per bok går till just den organisationen för deras fortsatta arbete och kamp. Inget sponsrat alls, vill bara tipsa er alla. Har nämligen läst den för Milo och tycker den var jättebra. Den förklarade jättebra på ett sätt som barn förstår. I slutet av boken kunde man också diskutera tillsammans. Nu känner jag mig tryggare på något sätt för nu har Milo koll på vad integritet är och vad som är ok och inte.

Du kan köpa boken HÄR!

Nu har jag skrivit på det här inlägget i timmar, har avbrutit flera gånger för att göra annat men nu tror jag att jag fick till det!

Ha en fin kväll och helg!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Snigeln
Snigeln
6 years ago

Boken verkar bra!
Väldigt viktigt ämne som verkligen behöver pratas om i alla åldrar!
Liljor är så underbara det tycker jag också!
Tänk bara på att de är dundergiftiga för katt! Så ställ dem där inte Majlis kommer åt dem!
Hela växten är giftig även deras pollen.
https://www.royalcanin.se/katt/lifestage/forgiftningar-och-olyckor/

niinis
niinis
Reply to  Snigeln
6 years ago

Ja jag vet att de är giftiga för katter, dock så har vi dom på ett ställe dit Majlis aldrig går.

Lena
Lena
6 years ago

Fladdernassar!!! Haha haaa! Lärt mig ett nytt ord till bopparna/ skinnlapparna…
Men till saken: har du nått té att rekommendera till mig som har svårt att komma till ro när jag lagt mig och som sen sover som en kratta? Provat lite olika, men allt smakar ju hö….

Nästa inlägg

Snabbt hej

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x