Det tar sig….

Alltså, ibland är det nog bara så att saker ska gå åt helskotta. Den här dagen alltså… ibland är det nästan så att man skrattar åt allt istället.

Tony har svurit så tungan var helt svart. Jag har fått tvätta den med tvål flera ggr. Haha… Åh herreminjee vad han varit förbannad inne i husvagnen idag. Tur att jag stått utanför och tvättat Vagnhild på utsidan och inte var i vägen därinne.

Vi har ju rivit ut allt på toaletten. Allt gammalt plast och sånt. Handfat och skåp, allt. Sen har vi byggt nytt allting. Eftersom vi slet ut allt så har vi också bytt ut kranarna i både handfatet i kök och på toan.

Tänkte ta bättre bilder imorgon så ni får se hur det ser ut nu. Men här ser du det nya handfatet som vi gjort av en salladsskål. Den har vi köpt ny blandare som ser ut som en vanlig kran. Så mycket snyggare!

Jag har också haft på dekorplast på våra bänkar inne. Ville egentligen ha betongliknande men det fanns inte. Då fick det bli denna istället.

Fifasen så slut jag är alltså, har ju fejjat och donat hela långa dagen. Stått uppe på taket och borstat bort gammal mossa. Vagnhild är ju en gammal dam vet ni, och då börjar det ju växa mossa till slut. Dags för Vagnhild och få ligga lite tror jag…. haha!

Nu är vi framme om typ 35 min. Ska vila lite. Imorgon kommer mer bilder på vår husvagnsrenovering!

Hoppas du haft en mysig söndag.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria+P
Maria+P
6 years ago

Fint blir det i Vagnhild! Men det finns en anledning till att inredningen är i plast: VIKTEN! Porslinshandfat och tunga blandare påverkar totalvikten och den får inte överstiga det som är maxvikt. Det har med körkortsbehörighet och annat krångligt att göra. Just sayin`

niinis
niinis
Reply to  Maria+P
6 years ago

Tack! I know, men vi ligger fortfarande långt under det max tillåtna som tur är. Man får fördela och och omprioritera så blir det jämnt. Ta bort lite och fyll på lite.

Nästa inlägg

Vagnhild

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x