ANNONS

Det tar sig….

/

Alltså, ibland är det nog bara så att saker ska gå åt helskotta. Den här dagen alltså… ibland är det nästan så att man skrattar åt allt istället.

Tony har svurit så tungan var helt svart. Jag har fått tvätta den med tvål flera ggr. Haha… Åh herreminjee vad han varit förbannad inne i husvagnen idag. Tur att jag stått utanför och tvättat Vagnhild på utsidan och inte var i vägen därinne.

Vi har ju rivit ut allt på toaletten. Allt gammalt plast och sånt. Handfat och skåp, allt. Sen har vi byggt nytt allting. Eftersom vi slet ut allt så har vi också bytt ut kranarna i både handfatet i kök och på toan.

Tänkte ta bättre bilder imorgon så ni får se hur det ser ut nu. Men här ser du det nya handfatet som vi gjort av en salladsskål. Den har vi köpt ny blandare som ser ut som en vanlig kran. Så mycket snyggare!

Jag har också haft på dekorplast på våra bänkar inne. Ville egentligen ha betongliknande men det fanns inte. Då fick det bli denna istället.

Fifasen så slut jag är alltså, har ju fejjat och donat hela långa dagen. Stått uppe på taket och borstat bort gammal mossa. Vagnhild är ju en gammal dam vet ni, och då börjar det ju växa mossa till slut. Dags för Vagnhild och få ligga lite tror jag…. haha!

Nu är vi framme om typ 35 min. Ska vila lite. Imorgon kommer mer bilder på vår husvagnsrenovering!

Hoppas du haft en mysig söndag.

Kram Nina

2
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00